Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa 2. liginde oynuyor olsa yarın gelsin başlasın derdik muhtemelen şu videoları izleyip. Maç içi istikrarı, sürekliliği, pas tercihleri nasıl acaba

Gelsin en azından yedekten girip enerji katar. Böyle oyuncuların eksikliğini çekiyoruz

nasil bir lanet kadro kurdularsa 10 tane adam alsam 11.adam nerede dersin

linnesle akbabayi transfer sayiyorsun 2 adam
onyekuru geldi diyorlar 3
saracchi 4.adam
sekidika 5.adam
daha maicon ve diagne dönerse 7 adam olacak
ndiaye belese trabzona gitmis, muhtemelen seriyle devam edip baska bir oyuncu alabilirler zonz yerine
marianoynan belhanda gidecek diyorlar
fatih hoca nasil bir kadro kurduysan her transfer dönemi sifirdan kadro yapiyoz haci

Götümüz de don yok, jest yapma peşindeyiz. Eskişehir yahu bu Sivas gibi baş düşmanlarımızdan sayılır. Yakalamışsın kanını emmen lazım.

Apo jest yapacaksa 2 Milyon € falan veririz herhal.

sent via GSC

Sekidika transferi ucuza olacaksa olumlu buluyorum. 4-5 videosunu izledim baya hızlı ve teknik gözüküyor. Onyekuru gibi savunma arkasında koşu yapan oyuncudan çok dribbling yapan oyuncu gibi duruyor. Brugge'daki Dennis'e benzettim. Fatih hoca bu tip oyunculardan yüksek verim almayı sever o yüzden gelirse iş yapacağını düşünüyorum.

Doğru düzgün işleyen kanatlarımız hücum edebilen orta sahamız olsa Falcao bu ligde çok iş yapardı ki Falcao'yu geçtim 2. yarıda biraz takım kendini toplasa Diagne bile iş yapar bu ligde

muslera
linens manuelDc marcao saracchia
skidika lemina belhanda oynekura
arda
falkua

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt