Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 tane yıldız statüsünde 10 numara
2 tane ayağı iyi dinamik bek
1 tane tecrübeli stoper
1 tane merkez orta saha

olabilirse 2 tane kanat bi tanesi zaten Onyekuru. Çok zor işimiz. İlk 11e 7 tane transfer lazım resmen,hadi beklerden bi tanesine Linnes de 6 transfer lazım

Yalnız biz hızlı kanat oyuncuları falan filan diye yanıp bitiyoruzda rakipteki hızlı kanatlarda bi halt yemiyor.

Garry tam leş bizdeki gibi asla değil beşiktaşta Diaby ve Nkodou net adamlar değil,bu hızlı kanatlardan Fatih Hoca çok ayrı faydalanıyor gerçekten

Hayırlı nöbetler linnes kadroya girer onyekuru kiralnir ama gönlüm onyekurudan yana değil keşke feghouli belhanda satıp birtane kontratiyla birlikte sol kanat alsak su takıma brumayi 7-8 e alırız aslında geri istersek sol beke rodrigez iyi olur tahmini olucak ise onyekuru kiralık linnes emre akbaba kadroya sol beke Rodriguez nzonzi seri feghouli Mariano nagatomo baybay stoperde ise Emin bayrama ciddi şans veririm ben olsam şu kitlikta Ahmet Çalık emre tasdemir gibi boslarida verelim Sivas'a mert hakanı alalım bu kadro bizi götürür ligde

Muslera
Linnes Emin Marcao Rodriguez
Lemina
Mert Emre
Emre Falcao Onyekuru

Kadroda Falcao Muslera harici yaşli oyuncu olmaz emin bayram bana göre ozan kabaktan daha iyi bir potansiyel yaşı daha çok genç şimdi parlatirsak 30-40 ları zorlar bence bu kadro kupayı kaldırır orta saha dinamik olur baya

Falcaonun dün ara kosularini yapmak istedigini, top tutup duvar oldugunu vs cok iyi gördük.
Nando
Linnes Kaan Marcao Nagatomo
Okay Banega
Teixeira
Xxx Falcao Onyekuru
En ideali bu olur

Kaana para baycagima emin bayramı oynatirim 16 yaşında yetenekli stoper kaanim iki.kayi fizik var çocukta

Mert Hakan yandaş alınsın emin bayram kadroya dahil edilsin emre akvaba form tutsun olasi bir yabancı sinir gelirse iskelet kadro oturmuş olur

Şu kadro rahatlıkla kurulabilir ve şampiyon da yüksek ihtimalle olabilir.

Ekli dosyayı görüntüle 67371

O orta saha heder olur ben sana ritim Donk tan vazgeç

Yerli kaliteli topculara yonelelim alt yapıyı kullanalım yabancı olarak 1 kanat ve 1 sol.bek alalım iskeleti oturtalim yerlilerle yabancı sınırı gittikçe düşücek

O orta saha heder olur ben sana ritim Donk tan vazgeç
Orta sahaya alabilirsek belki 10 numara alırız Banega veya Teixeira gibi. Ön libero alacağımızı sanmıyorum. Mecbur Donk'u oynatacağız. Evet çok tempolu birisi değil ama yine de Nzonzi'den daha çok verim sağlayacağını düşünüyorum.

Orta sahaya alabilirsek belki 10 numara alırız Banega veya Teixeira gibi. Ön libero alacağımızı sanmıyorum. Mecbur Donk'u oynatacağız. Evet çok tempolu birisi değil ama yine de Nzonzi'den daha çok verim sağlayacağını düşünüyorum.

Dostum gerek yok banegwya 35 yqsinda adam sezon başı isterdim şuan sıcak bakmıyorum artık Emre akbaba donucek lemina var mert hakanı alalum yaşı genç ve dinamik adam yerli topculwrda lazim takıma

Mustafa Cengiz: "Biz 616 milyon değil, 496 milyon harcamışız. Bizim daha 136 milyon TL sapma hakkımız var. Yani biz Ocak ayında 116 milyonluk daha harcama yapabiliriz. Ancak yapmayız, merak etmeyin. O anlamda söylemiyorum, çünkü zaten paramız yok. " (DHA)

Daha once belirttigim gibi bosuna bekleniyor. Istedigi transferler olmayinca Terim napacak merakla bekliyorum.

Dostum gerek yok banegwya 35 yqsinda adam sezon başı isterdim şuan sıcak bakmıyorum artık Emre akbaba donucek lemina var mert hakanı alalum yaşı genç ve dinamik adam yerli topculwrda lazim takıma
Renktaş ben illa onlar olsun demedim. O tarzda bir oyuncu alınmalı dedim. Şu an takımın en büyük eksiklerinden biri de orta sahaların gol ve asist yollarında etkisiz kalması. Bu yüzden Banega tarzı gol ve asist yapabilecek bir ofansif orta sahaya ihtiyacımız var. Emre Akbaba diyorsun da adamın ayağına 1 senedir top değmiyor. Döneyim, form tutayım diyene kadar en az 2-3 ay daha sürer onun işi. Mert Hakan alınabilir ama geçmişte bu tarz oyuncuları çok aldık Engin Baytar dışında katkı veren olmadı. O da sadece 1 sezon katkı vermişti. Şüpheliyim o transferde de. Bize garanti katkı verecek isim lazım artık.

Artık çok iyi bi futbolcu aldık diye sevinecek durumumuz da kalmadı.babel,nzonzi,seri gibi zibidiler takımı sallamayınca adlari kaliyo sadece.fatih hoca isimler iyi cisimler de insallah iyi çıkar derken haklıymış.cismi bozuk futbolcular gelmesin artik.mucadeleci,genç,futbol akli olan ve yetenekli futbolcular gelsin

Mustafa Cengiz: "Biz 616 milyon değil, 496 milyon harcamışız. Bizim daha 136 milyon TL sapma hakkımız var. Yani biz Ocak ayında 116 milyonluk daha harcama yapabiliriz. Ancak yapmayız, merak etmeyin. O anlamda söylemiyorum, çünkü zaten paramız yok. " (DHA)

Daha once belirttigim gibi bosuna bekleniyor. Istedigi transferler olmayinca Terim napacak merakla bekliyorum.
Paramız hiçbir zaman yok zaten kredi alıyoruz genelde,yine öyle olur ama önemli olan al-sat kuralı o kural olmasa harcama yapardık rahat rahat.

Ne güzel işte yeni bahaneler çıkar önüne.

Haziran'a kadar da bunu dinleriz.

sent via GSC

Gözünüzü seveyim genç alın Linnes gibi 2 3 tane oyuncu bulsan yeter. Forvet tecrubeli isim Falcao var, sağ bek sol bek orta saha kanat genç olması gerek. Feg, ve Onyekuru kanatlara yeter falcao tamam. Lemina+genç.. Donk Marcao(Dengesiz olsada) bu sezounluk yeter. Sağ bek linnes, sol bek bir genç ve iyi bir 10 numara şart.

Huzur evi gibi oldu takım iyice. Gençleşmemiz lazım kesinlikle.

Bu beklerle sezona girersek hüsran yaşarız demiştim, öyle de oluyor şimdiye kadar herşey sadece beklerin yetersizliği değil tabi ki.

sent via GSC

Mevcut Kadroda 14 Yabanci var:
Muslera
Mariano
Luyindama
Marcao
Nagatomo
Nzonzi
Donk
Seri
Lemina
Babel
Feghouli
Belhanda
Falcao
Andone

Bunlardan Gidecekler olacak:
Mariano
Nagatomo
Andone
Belhanda
Nzonzi
Seri
Luyindama (sözlesmesi dondurulur)
ve belkide Babel ve Feghouli gidebilir
Belkide para ederse Donk ilede yollar ayrilabilir.

Yerlilerden Emre Mor gider.

Kesin gelecek olan:
Linnes
Onyekuru
Emre Akbaba

Yani 7-10 Yabancinin gitme durumu var.
2 Tanesi Linnes ve Onyekuru.
Yani bence en az 5 tane daha Yabanci gelecek.

1 Bek,
1 Stoper,
2 Orta Saha,
1 Forvet

Selcuk, Yunus Akgün, Ahmet Calik, Emre Tasdemir ile belkide yollar ayrilir.

Yerine yerli Oyuncu gelecektir.

Belki hepsi Ocakta olmaz ama imkansiz degil. Bu oyuncularin cogunun sözlesmeleri bitiyor veya kiralik.

Onyekuru son aşamada diyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt