Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.804
- 23.358
- 3.723
Senin yalanına sokayım.
Sokabilirsin tabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin yalanına sokayım.
Falcaonun dün ara kosularini yapmak istedigini, top tutup duvar oldugunu vs cok iyi gördük.
Nando
Linnes Kaan Marcao Nagatomo
Okay Banega
Teixeira
Xxx Falcao Onyekuru
En ideali bu olur
Şu kadro rahatlıkla kurulabilir ve şampiyon da yüksek ihtimalle olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 67371
babel nasıl para kazandıracak. iddaada tuyo mu verecekPara kazandırarak gidecekler:
Belhanda
Babel
Feghouli
Orta sahaya alabilirsek belki 10 numara alırız Banega veya Teixeira gibi. Ön libero alacağımızı sanmıyorum. Mecbur Donk'u oynatacağız. Evet çok tempolu birisi değil ama yine de Nzonzi'den daha çok verim sağlayacağını düşünüyorum.O orta saha heder olur ben sana ritim Donk tan vazgeç
Orta sahaya alabilirsek belki 10 numara alırız Banega veya Teixeira gibi. Ön libero alacağımızı sanmıyorum. Mecbur Donk'u oynatacağız. Evet çok tempolu birisi değil ama yine de Nzonzi'den daha çok verim sağlayacağını düşünüyorum.
babel nasıl para kazandıracak. iddaada tuyo mu verecek
Renktaş ben illa onlar olsun demedim. O tarzda bir oyuncu alınmalı dedim. Şu an takımın en büyük eksiklerinden biri de orta sahaların gol ve asist yollarında etkisiz kalması. Bu yüzden Banega tarzı gol ve asist yapabilecek bir ofansif orta sahaya ihtiyacımız var. Emre Akbaba diyorsun da adamın ayağına 1 senedir top değmiyor. Döneyim, form tutayım diyene kadar en az 2-3 ay daha sürer onun işi. Mert Hakan alınabilir ama geçmişte bu tarz oyuncuları çok aldık Engin Baytar dışında katkı veren olmadı. O da sadece 1 sezon katkı vermişti. Şüpheliyim o transferde de. Bize garanti katkı verecek isim lazım artık.Dostum gerek yok banegwya 35 yqsinda adam sezon başı isterdim şuan sıcak bakmıyorum artık Emre akbaba donucek lemina var mert hakanı alalum yaşı genç ve dinamik adam yerli topculwrda lazim takıma
Paramız hiçbir zaman yok zaten kredi alıyoruz genelde,yine öyle olur ama önemli olan al-sat kuralı o kural olmasa harcama yapardık rahat rahat.Mustafa Cengiz: "Biz 616 milyon değil, 496 milyon harcamışız. Bizim daha 136 milyon TL sapma hakkımız var. Yani biz Ocak ayında 116 milyonluk daha harcama yapabiliriz. Ancak yapmayız, merak etmeyin. O anlamda söylemiyorum, çünkü zaten paramız yok. " (DHA)
Daha once belirttigim gibi bosuna bekleniyor. Istedigi transferler olmayinca Terim napacak merakla bekliyorum.
Ne güzel işte yeni bahaneler çıkar önüne.Mustafa Cengiz: "Biz 616 milyon değil, 496 milyon harcamışız. Bizim daha 136 milyon TL sapma hakkımız var. Yani biz Ocak ayında 116 milyonluk daha harcama yapabiliriz. Ancak yapmayız, merak etmeyin. O anlamda söylemiyorum, çünkü zaten paramız yok. " (DHA)
Daha once belirttigim gibi bosuna bekleniyor. Istedigi transferler olmayinca Terim napacak merakla bekliyorum.
çok seksi bir kadro yalnız Feghouli olmamış orayaMuslera
Linnes Corluka Marcao Rodriguez
Lemina Mert Hakan
Bruma Feghouli Onyekuru
Falcao
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi