Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadım bunu sezon başı niye yapamadı.

Yahu Taraftarlar resmen bağırdı... Bu BEKler ile olmaz diye... Babel ağır adam diye ... Onyekuru gidiyorsa onun tipinde bir kanat lazım diye...
Terim hatası tecrübeli adamlar ile başarılı olacağını düşündü. Doymuş adamlardan medet umdu.

Videolarına bakıyorum da Saracchi çok boş topçu gibi geliyor. Nagatomo'nun biraz daha hızlısı ve sol ayaklısı. Ama defansif açıdan ondan geride. Ayrıca herkes isabetli ortalar açıyor demiş. Videolarda bile adam iyi orta açamamış. Umarım yanıltır ama benim gözlemlediğim bu.
Ben de videolardan boyle bir izlenim aldim, telles ile alakasi yok gibi

He cnm he sen sakat ve yaşlı falcao'nun karın tokluğuna oynadığına inanmaya devam et.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!
ya adi abicim hadi suc bende dünyanin en depresif insanina birsey ispatlamaya calisiyorum

He cnm he sen sakat ve yaşlı falcao'nun karın tokluğuna oynadığına inanmaya devam et.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

Musap doğru soyluyor.

falcao bizden 5 alip nefde 2.5 veriyor. bizim cebimizden 5 cikiyor. bunu cengiz de aciklamisti

bir de kaynaga gel. fanatik fbli serdar ali celikler. bi üstü abdulkerim durmaz + ahmet ercanlardir
Tamam işte, tam onun kaynağı. Güvenir o.

Fatih Terim'i, Albayrak'ı eleştirmek için mantığını yitirmiş bir şahıs.

Basima bir is gelmeyecekse mariano sezon sonuna kadar kalmali derim
Eger yerine klas bir sagbek gelmeyecekse
Hayvan gibi bindirme yapıyor bu yaşta. Feghouli denen hıyardan çok çizgiye iniyor. Daha ne istiyorsunuz ki? Kanatlarımız onun kadar bindirme yapmıyor. Feghouli defansa da gelmiyor. Tek başına sağ tarafı almaya çalışıyor adam bu yaşta.

Mariano kalacağına Nagatomo kalmalı. Hem sağ beki, hem sol beki yedekler. Ayrıca defansı Mariano'dan daha iyi. Son zamanlarda hücumda da fena işler yapmıyor (Tuzla ve Ts deplasmanlarındaki goller) Japon kalsın yav.

Mariano ve Nagatomo gibi vasatlar bu kulüpte kalmamalı ayrıca emre t. ve sakat Şener de gitmeli ve 4 aydır top oynamayan linnesten de medet ummayın

Hamza akman çok büyük yetenek ya.guzel gol attı.. of of hamza şimdi de topu kaptı...sadece 2.yarida hamza 10 top kapmistir

saracchi nedir abi ya, sekidika'ya da ne kadar güvenilebilir, hiç izlemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt