Arif Ulu
Baba Gündüz
Terim dedi ya Oyuncuların geçmişine bakmacağız artık diye Transferler de...sen niye bakıyorsunBonaventuranın dizler falan bitiktir abi kimse almaz.30 Yaşında genç de değil.Hala akıllanmadık yani.
Terim dedi ya Oyuncuların geçmişine bakmacağız artık diye Transferler de...sen niye bakıyorsunBonaventuranın dizler falan bitiktir abi kimse almaz.30 Yaşında genç de değil.Hala akıllanmadık yani.
o DB babanın mı ?!DB meşgul etmeyelim.
YONETIM
Sikidikko ne zaman geliyo bugun aminuyu izledikce ins o kabileden degildir diyodum
Lazio'ya bir şey demem de, İnter'in Lukaku'su var. Yetmedi Alexis Sanchez var. Martinez var, yedekte Esposito var.o takımlardan sadece lazio istiyordur. adamlar balkan pazarına hakim bir çok balkan futbolcuyu alıp satıyorlar.
Reis Pirlo varı uzun pas atarken...
![]()
arana> saracchi bana göre. ama saracchi gelir gurrpegi de birseyler demistiSaracchi nın alternatifi
İspanyol basınından Estadio Deportivo, Galatasaray'ın ilgilendiği alternatif sol bekin, kulübün daha önce de gündemine gelen Guilherme Arana olduğunu duyurdu.
Ekli dosyayı görüntüle 68621
Saracchi nın alternatifi belli oldu!
Ekli dosyayı görüntüle 68621
İspanyol basınından Estadio Deportivo, Galatasaray'ın ilgilendiği alternatif sol bekin, kulübün daha önce de gündemine gelen Guilherme Arana olduğunu duyurdu.
Haberde sarı-kırmızılıların, İtalyan ekibi Atalanta'da kiralık olarak forma giyen 22 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyu listesinde tuttuğu belirtildi.
Daha bu takıma Diagne eklenecek..
o martınızı fm 2018 de scoutlarim paso öneriyordu inadına almadım racingte iken dahaLazio'ya bir şey demem de, İnter'in Lukaku'su var. Yetmedi Alexis Sanchez var. Martinez var, yedekte Esposito var.
neden hala bo4 almadın hain adamBelhanda gitsin de.
Ünlü bir Scout ve menajer olan Musapé ye göre Saracchi den iyimiş.kimbu Dalbert mi
Ayni iddaaya bende girdim ama lig baslamadan once suan olsa girmeyebilirdim belki bilemiyorumvalla onu bunu bilmem fenerli arkadaşım gaza getirdi iddiaya girdik
ligi sizin üzerinizde bitirecez dedim ( formasına )
kaybedersem fatih hocamın ogullarından istiyorum formayı
Mert ve Emre için neden bu kadar yaygara koparılıyor kesinlikle anlamıyorum.. Rotasyondan ilerisine gidemezler biz de