Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EN GEC YAZ DÖNEMI ARTIK KADRODA OLMAMASI GEREKENLER:

Younes Belhanda --> Bu sorumsuz herifi savunmaya gerek yok.
Sofiane Feghouli ---> Aylarca top oynamayan, götünü kaldirmayan bir adam.
Steven Nzonzi ---> Tutmadi, bize agir oyuncu gitmez.
Ryan Babel ---> Tam bir kanserojen madde. Top gelecek de vuracak.
Yuto Nagatomo --> Gidiyormus.
Mariano Ferreira ---> Sal bizi be dayi
Ryan Donk ---> Pozisyon bilgisi yerlerde, böyle biri 500 bin alsa neyse, 2m veriyoruz.
Selcuk Inan ---> Rezalet.
Sener Özbayrakli --> Sürekli sakat, Nazim Sangare bedelsiz alinmali. Bu eleman gitmeli
Jimmy Durmaz ---> Fransa'ya mi gidiyor nereye gidiyor bilmiyorum ama gitmeli.

30 ve üstü adamlardan sadece Muslera, Falcao ve Adem kalsin. Belhanda, Feghouli, Babel biraz para getirebilirler. Digerleri bonservis getirmez.

Gokhan akkan ne güzel hediye etmiş lan öyle maçı ahahhaha .sikeci köpekler seyime sampiyon olursunuz

Büyük GALATASARAY taraftarı GALATASARAY ismini olduğu her yerde umudun olduğunu biz biliyoruz.Evet çok fazla puan kaybettik hocamızın hepimizin hem fikir olduğu bir takım hatalarıda oldu ama şimdi önümüzde 17 maç ve 51 puan var yerinde hamlelerle ve hocamızın eskiye dönmesiyle İnşallah bu yılda şampi,yon olabiliriz çok zor kabül.Ama biz bu zoru başarırsak emin olun rakiplerimizde kalan o son parça umut kırıntılarınıda sökeriz.febe kaosa girer ,bejeke beter olur tese bir 30 sene daha bekler başşşak desen hepten biter.İnşallah bu sene bu mucizeyi yerinde transfer harcamalarıyla gerçekleştiririz.SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN

Lemina,oynamak isteyen bi seri ve taylanla çok etkili bi ortasahamiz olacağı gibi donk-nzonzi gidebilir ve nzonzi gidince de bi ön-libero alınabilir.hoca umarım bartugu degerlendirir.

Bartug ve hamza akmanı düşününce bu fantastik iki arkadaşın oynamasi icin sabırsızlanıyorum.mustafa kapı ve atalay da çok önemli tabi ama önce sözleşme imzalamalilar

Bartug ve hamza akmanı düşününce bu fantastik iki arkadaşın oynamasi icin sabırsızlanıyorum.mustafa kapı ve atalay da çok önemli tabi ama önce sözleşme imzalamalilar

Bugünkü alt yapıda ki Fenerbahçe maçını benim arkadaş yönetti. Nasıl iyi yönetti mi ben maçı izleyemedim.

Bu adamınbizde güldüğünü hic gormemistim
.
tapatalk_1577539510102.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt