- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Naci'ye gore 100 bin € teklif etmisiz, hadi diyelim 200 bin € karsiliginda transfer ettik, oyuncunun yillik ucreti de 600-900 bin € arasinda olur, tutmazsa ne kaybederiz?Hocam kendin söylüyorsun 29 maçta 17 gol katkısı var diye. Emre Mor'u o lige koysan daha fazla katkı yapar. Süper Lig'le o lig arasında dağlar kadar fark var maalesef. Bizde tutunamaz. Ha cüzi bir miktara deneyebiliriz. Ama bizim israfçı yönetim kulübüne 1 milyon € bonservis, kendisine de bir o kadar maaş verir. İşin bu yönü de var.
bu fuat mıydı ya yani kod adı fuat ekinci olan renktaşımız
Nasil fark yaratamamis? Eskisehir'de 1.5 sezon 29 maca cikip 14 gol 3 assist yapmis, bu mu fark yaratamayan hali?
Takimi son sirada diyorsun, bu oyuncudan mi kaynaklaniyor yoksa baskan, yonetim, teknik heyet ve kadro kalitesinden mi?
Maaşı 400bin eurodan fazla olmazAli Naci'ye gore 100 bin € teklif etmisiz, hadi diyelim 200 bin € karsiliginda transfer ettik, oyuncunun yillik ucreti de 600-900 bin € arasinda olur, tutmazsa ne kaybederiz?
Oyun tarzina bakarsak dogru profilde bir transfer mi? Evet.
Maliyeti uygun mu? Evet.
Oyuncu genc mi? Evet.
Boyle genc ve dusuk maliyeti olan oyunculardan zarar gelmez. Taninan, "isimi" olan transferleri birakalim artik. Sezon oncesi Falcao yerine Samatta isimi gecince herkes 26 yasinda ve hala belcika liginde oynuyor ve Tanzanya'li diye salladilar adama. Bu sadece bir ornek. Gir bak belcika ligindeki takimlarin transferlerine, Club Brugge, Genk, Anderlecht, Gent, Standard Liege, kimleri hangi ulkeden ve kac paraya almis bi incele istersen.
Fener ve bir kac anadolu takimi da ilgileniyorsa 400 bin eurodan daha fazla olurMaaşı 400bin eurodan fazla olmaz
Onu bunu birakinda gökhan akkan gelsin muslerwdan daha fazla katkı verir armayiz diyen vardı çıkıp itiraf etsin
@Can EsmerOnu bunu birakinda gökhan akkan gelsin muslerwdan daha fazla katkı verir armayiz diyen vardı çıkıp itiraf etsin
arda saracchi sekidika . bir ihtimal samatta?Arda'dır o.
ardayı geçirmelerine gerek yok ki bir sürü ameliyatı ve platinleri var.Arda'dır o.
Samatta olduğunu sanmıyorum. Asparagas haberdir o.arda saracchi sekidika . bir ihtimal samatta?