- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
Rodos ısrarla arda haberine yalan diyor şahsen gördüğüm en güvenilir kaynak kendisi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera 40 metreden gol yemez. Bana gore vasat kalecide zor yer
Muslera gidince kalenin 1 numara adayi gokhan akkandir. Dun boru gibi gol yedi olabilir Muslera da boyle goller yiyo diye kötü kaleci mi oluyor? Rize gibi bi takimda 2-3 senedir bi ton mac kurtardı.
@Musap Aydinli @Barış Savaş
Nası yemez reis torje illellah ettiriyodu :'(Muslera 40 metreden gol yemez. Bana gore vasat kalecide zor yer
Michael jackson gibi kendini beyazlatmadiysa diagne degilKim lan bu yoksa DIAGNE mi
Ekli dosyayı görüntüle 68672
Katilmiyorum rtas gayet iyi 1 gkmalın teki kardeşim ilk kez izlemiyoruz musera gidince kaleye bu kova geleceğine hiç kimse gelmesin melou falan çağıralım o oynasın.
instagram.com
Lemina her an patlayabilir. Donk denen adamın içi geçmiş. net enerjik dmcye ihtiyacimiz varIyi bir stopere ihtiyacımız var. Emre Onyekuru ve andone dönüşü ile hücumda elimiz rahatlar ama stoperde bayağı zayıfız. Ön libero eğer uygun biri bulunmaz ise lemina donk ile götürülür, taylan da daha cok şans bulur orta sahada. Iyi stoper hamlesi sampiyonluk demek.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Can nasıl bir vasat sevicisin yahu bazen sana inanamıyorum. Muslera giderse şu ülkede isteyeceğim iki kaleci var biri mert diğeri uğurcan adam olacak çocuk bokundan belli olur derler. Parası neyse verilip alınacak kalecilerdir. Maç ayırmaksızın herif çabalıyor oynuyor, yeterli yetersiz ayrımın girmiyorum. Gökhanı geçen seneden beri izliyorum o beklenilen eşiği geçemedi. Belki iki seneye patlayacak belki 4 seneye bilemeyiz ama şu an görüntü ağır vasat bir kaleci bunun beklentisine girene kadar okanı yetiştirmeye çabalamak daha doğru hareket olur. Keza ikisi de aynı seviyedelerKatilmiyorum rtas gayet iyi 1 gk
Devre arasi transferi riskli, uygun maliyet doğru adam tabi ki gelsin. Ama elimizde şu an lemina donk seri taylan omer var orta sahada. Belhanda giderse 1 orta saha alınır kesin.Lemina her an patlayabilir. Donk denen adamın içi geçmiş. net enerjik dmcye ihtiyacimiz var
Melo yu da alamıyorduk... naptık? Kıra kıra kıra kıra sonra alışiyide satin alma opsiyonu olsa bile en az 8-10 milyon dur alamiyacagiz oyunculara satin alma opsiyonu koydurmak manasiz oluyor
Hocamız koşucu oyuncularımız olacak demistiBen bi duyum aldım arkadaşlar Samatta... %99 doğru, Belçika'dan... Bitmiş... Hayırlı olsun Galatasarayımıza
Ben bi duyum aldım arkadaşlar Samatta... %99 doğru, Belçika'dan... Bitmiş... Hayırlı olsun Galatasarayımıza
o sekilde bir kac defa kiralik verirlerse olabilir ama pek ihtimal vermiyorumMelo yu da alamıyorduk... naptık? Kıra kıra kıra kıra sonra alış
oyle olmuyor renkdas, kaynagina @Musap Aydinli ya ozelden yazman lazim