- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
O degilde radyogol ne ya.bu kadar tirt haberleri de takip etmeyin.sekidika 60 bine sözleşme fesih hakkına sahip.100.000i sırf sekidika eskişehire para kazandırmak istediği için onerdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkisine de 5 milyon Tl'den fazla 1 kuruş yazıktır günahtır. Ömer Bayram bile 2,5 m TL alıyor.Mert Hakan icin 1,8 milyon € dan önce 7 milyon tl maas dedikodusu vardi. Umarim ne o, ne Emre Kilinc 7 Milyon TL den fazla maas alir.
1-2 k daha koparmaktir bu.
o degilde bu ertan güvenilir mi
Bu Sarper Sesli kimse yeni transfer baronu olacakBu arada bu adama göre devre arasında sürprizler olabilirmiş.
Bu kim yaEkli dosyayı görüntüle 68706 Adamın kralı ya.Resmen transferlerimize tek başına yön veriyor
William D'avilaBu kim ya
Ben siyahi sanıyodum o adamı yaWilliam D'avila
insallah emre k. dan baska birsey de yazarErtan guvenilir ben yanildigini az gordum
William D'avila
Belhandayi itelemezse en buyuk dusmanimdirWilliam D'avila
AynenBen siyahi sanıyodum o adamı ya
Fenerbahçe araya girmiş, bence transfer zora girdi. Basına sızmadan halletmemiz gerekiyordu transferi.O degilde radyogol ne ya.bu kadar tirt haberleri de takip etmeyin.sekidika 60 bine sözleşme fesih hakkına sahip.100.000i sırf sekidika eskişehire para kazandırmak istediği için onerdik
Gidecek inşallah.Geçeen dönem götürüyordu hoca bırakmadıBelhandayi itelemezse en buyuk dusmanimdir
ŞüphesizFenerbahçe araya girmiş, bence transfer zora girdi. Basına sızmadan halletmemiz gerekiyordu transferi.