- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
anadolu kulüplerinin transferlerini hep biliyorErtan bu zamana kadar bir şey bildi mi? Hem beyaz tv'de çalışıyormuş hem bjkliymiş bu adam. Pek güvenemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anadolu kulüplerinin transferlerini hep biliyorErtan bu zamana kadar bir şey bildi mi? Hem beyaz tv'de çalışıyormuş hem bjkliymiş bu adam. Pek güvenemedim.
üstad artık bi klasik haline gelmiş sezon bitti önümüze bakalım söyleşileri nezaman gelecek.ne olacaksa hemen olmasi lazim. 1 hafta ara var sadece.
ne olacaksa hemen olmasi lazim. 1 hafta ara var sadece.
Yok üstat eğitim vakfının adayı hsmamcıoğlu idi ta irfan aktarı devirdiğinden beri ama Süleyman ağabeyin kimi kastettiğini bilemiyorum@Üstad bilgin var mı?
Yok üstat eğitim vakfının adayı hsmamcıoğlu idi ta irfan aktarı devirdiğinden beri ama Süleyman ağabeyin kimi kastettiğini bilemiyorum
burak elmas/ ozan korkut
Sanmam Faruk başkan taraftar nezdinde itibarlı kongrede değil
Dediğim gibi Süleyman ağabey kimi kastetmiş bilmiyorum ama damat mantıklı değil daha geçen Mehmet cansun Faruk süren ve Adnan Öztürk gibi güçlü bir kadroyla rezil rüsva oldular herkes Turgay kıran mı ki bilemedimsports digitale de elmas ayan ve sac soruyorlar
ertan piyasada top 3 saglam kaynaktan kardeşm bilmiyorsan habern olsnErtan bu zamana kadar bir şey bildi mi? Hem beyaz tv'de çalışıyormuş hem bjkliymiş bu adam. Pek güvenemedim.
MALARDA imzalasin acacam konusunuüstad artık bi klasik haline gelmiş sezon bitti önümüze bakalım söyleşileri nezaman gelecek.
bitsin bu hasret artık
o gelmeden acta gelmesin işte reis. konuların bu tip musibetlere karşı etkiliMALARDA imzalasin acacam konusunu
Özgür Ayten vardı bi ara duyumcu, nerelerde acaba?