Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter lan yeter! Sürekli her sayfada ‘mal Arda, kahpe Arda’ okumaktan sıkıldım.

Arda Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan gelen teklifleri her zaman geri çevirdi. Arda Galatasaray’lıdır ve bizim futbolcumuzdur. Moderatör arkadaşlardan ricam şudur ki: oyuncumuz hakkında hakaret yapan üyelere gereken cezalar verilsin!

Seni savunacağız K.K. 66!
Aslinda Emre B.nin yaptigimi yapacaksin helal olsun en iyisinide yapti cunku bu taraftar hakketmiyor.

albayrak fotosunda olan kişi bence nuri şahin

Albayragin yanindaki malArda oldugu heryerinden belli. Sakallardan belli.

Sen aklimizi koru yarabbi.

Nuri gelsin isterim.Alternatif olur.Selçuk ile kıyaslamaya bile girmiyorum.

Screenshot_2.webp

Serdar aziz sevmiyorum ama bizim takımda şuan oynar muric bizim takımda oynar deniz turuc son maçlarda dakika alıp oyunu hareketlendiriyor oynar yedek olarak rodrigez babelden sonra uçak gibi gelir bize takımda oynardı Tolga demedim hiç .Onyekuru sidika mensah alınmalı bence mert hakan ve emre Kılınç içinde kesinlikle on protokol imzalanmali bu FB kadar şerefsiz takım yok

abdürrahimin resim cektirdigi adamlarin hangisi top oynamis ? gecelim yav su adamin rezilliklerini. anca figüranlik yapsin, babelin parasini kendi ödemis diyorlar. showa girisince batiriyor. ayrica isler kötü gidince ortada yok.

Serdar aziz sevmiyorum ama bizim takımda şuan oynar muric bizim takımda oynar deniz turuc son maçlarda dakika alıp oyunu hareketlendiriyor oynar yedek olarak rodrigez babelden sonra uçak gibi gelir bize takımda oynardı Tolga demedim hiç .Onyekuru sidika mensah alınmalı bence mert hakan ve emre Kılınç içinde kesinlikle on protokol imzalanmali bu FB kadar şerefsiz takım yok
Renktaş serdar voleybol şubemizde muriq basketbol şubemizde türüç kumda oynar bizim çöplerimiz bunlar ersun yanalda Fatih Terim iyidir heralde sana göre

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt