Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tenor (1).gif

Şikecilerin, akbilin ve ts maçı sonrası ben.

Global Times’ta yer alan habere göre, bugün basın toplantısı düzenleyen bakanlık sözcüsü Gıng Şueng, “Batı basınının düzmece haberlerinden etkilenmemek ve bölgeyi kendi gözleriyle görmek” adına Özil’i Sincan’a davet etti.
Haberdeki sincanı ta en son cümleyi okuyunca caktim

Haaland transferinde Leipzig favoriymis. Alirlarsa Cunhayi belki kiralik olarak postalarlar.

Zırt pırt sakatlanan falcao, şu an sakat olan Andone ve su ana kadar hayal kırikliga uğratan babel gibi bir santrafor grubunda 1-2 forvet kiralamak lazim

Şu 27.5m avroluk keane ile tosundan 1sini kiralayabilseydik keşke. Tosun fanatik bjkli olsa da bu saatten sonra dansozlugu hazırdır. Keane deli gibi para harcadilar ama hocaları hiç güvenmiyor, geçen oyuna sokulduğu maçta tekrar oyundan alındı. Tosun daha gerçekçi

avrupa'da en beğendiğim beklerden biri leicester'ın sağ beki ricardo pereira. adam bütün sağ çizgiyi kullanıyor, enerjisi bitmiyor.

biz böyle bir oyuncuyu elbette alamayız. en az 30-40 milyon'dur. ama fiziksel özellikleri onun gibi olan oyuncular bulabiliriz. bütün çizgiyi kullanabilen, gerekirse 3-5-2'nin kenarında kullanabileceğimiz tarzda beklerimiz olsun isterdim. hücumcu beklerin savunması nispeten zayıf oluyor ama ligimizde bu durum büyük sıkıntılar doğurmaz.

Tavuk burger,nuggets,kızarmış tavuk,soslar vs kral aksamdi...oysss geceyse crunchy peanut cookies ve milshake...🐮🐮
Benim icin de guzel bi aksam oldu, cocuklara mangal ismarladim sonucta moral motivation önemli, geceye de dolabimda tatli saklamistim biri calip yemis awk onu ariyorum simdi :@

avrupa'da en beğendiğim beklerden biri leicester'ın sağ beki ricardo pereira. adam bütün sağ çizgiyi kullanıyor, enerjisi bitmiyor.

biz böyle bir oyuncuyu elbette alamayız. en az 30-40 milyon'dur. ama fiziksel özellikleri onun gibi olan oyuncular bulabiliriz. bütün çizgiyi kullanabilen, gerekirse 3-5-2'nin kenarında kullanabileceğimiz tarzda beklerimiz olsun isterdim. hücumcu beklerin savunması nispeten zayıf oluyor ama ligimizde bu durum büyük sıkıntılar doğurmaz.
Zamanında moses de o rolü iyi oynuyordu bak bizim ülkeye gelince ne oldu.

Nzonzi, Galatasaray'ı takipten çıkardıktan sonra tekrar takibe aldı.

EL7rQlWWwAA8GRz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt