Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon şampiyonluk giderse FT'nin inadı ve egoları yüzünden gidecektir. Belhanda, Mariano gibi oyuncuları zamanında göndermedi şimdi göndermek için 40 takla atıyor. Belhanda ve Selçuğu oynatmak için Taylan'ı oynatmadı. Ligin en pahalı kadrosuna sahibiz ama 7. sıradayız. Kimse bahane üretmesin. FT şu ana kadar başarısızdır ve şampiyonluk giderse de en büyük suçlusu da odur.

Bazı medya organlarında Trezeguet ve İdriz Voca ismi geçiyor...

17'de 17 olur mu?

konudan alakasız kusura bakmayın fm ye hakim bir arkadaş lazımda

Lan bizim bir robot süpürgemiş var.. hayretle izliyorum onu her gün.

Kerata tek başına temizliyor ve yine charj aletine geri dönüyor..tabi 360° Laser kamera ve A.İ. var

Herkese tavsiye ediyorum.

hayatımda oynamadım abi ne fm ne fifa
ya ben cm 2001 den beri oynuyorumda legenty yaması attım maradona pele gerrasnd mcmanamandan tut cantonaya kadar bütün herifler var şimdi yeni kariyer açacam onları kaldırmam lazım abanolikten çıktım ama paso duruyor herifler

Lemina Taylan
Sekidika Teixera Henry
Falcao

Veya

Wanyama Lemina
Sekidika Taylan Henry
Falcao

Başka heyecana gerek yok

Lemina Taylan
Sekidika Teixera Henry
Falcao

Veya

Wanyama Lemina
Sekidika Taylan Henry
Falcao

Başka heyecana gerek yok
ilk kadro skor açısından rahatlatır maçlarımızın 3.5 üstü oranı 1,5ganyan olurda 2. kadroya taylan yerine teixera koysan tadından yenmez

Godin haberlerini kim uyduruyor bilmiyorum ama Sampiyonlar Ligi'nde her mac 90 dakika oynattiklari adami herhangi bir takima niye bedava versinler? Mal olmalari lazim. Menajerler Interli stoper önerdiyse o kesin Ranocchia'dir. 4 yildir bize önerip duruyorlar o deyyusu.

Taraftara küfür eden adami el üstünde tutan biri gidip formalari begenmeyen ve her sene yeni bir ibne rengi diyen birini aldirabilir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt