Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen verirsen adam tabi imza parası da ister bedava gidiş dönüş uçak bileti de ister vermeyeceksin gelirse gelsin gelmezse uzasın o kadar
sen takım olarak marka olursan zaten yıldızlar gelir ya da genç yıldız adayları düşük maaşla bile parlamak için gelir

İsimsiz adamlar için bu dediğin bir ihtimal doğru olabilir dostum ama onlar dışında kimse bize mecbur değil ki? Sen gidip Alex Texeirra'ya atar yaparsan adam peki deyip bir sonraki talibine imza atacak o parayı ucundan veren.

Apo kumarda paraları yiyordur başkanda cemiyetleri geziyor hoca da tatilde yıllık aldığı 3 m euro yu eziyor yardımcıları havai fişek şovu yapıyor çok yoruldular hakları transferin son günü yeni bir kazık itelerler tatil önemli ama

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

onyekuru en geç 10'u gibi kampa katılacakmış.kurtarıcı diyorsun ama bu adam aylardır oynamıyor zaten çoktan çalışmalara başlaması lazımdı. gene yanlış strateji yapıyoruz.

belhanda saha içinde baya sıkıntılı bir adam ama bu konuda hakkını yemem mesela. afrika kupası bitti en erken şekilde döndü , burnu mahvoldu maskeyle oynadı. keşke lincoln veya iliç yeteneklerinde bir adam olsaydı.
Onyekurudan hiç umutlu değilim. Geçen yılda form tutması 6 ay sürdü. Bu adam ocakta gelip şubatta yardıracak hayali imkansız bence. Form tutana kadar lig biter. Sekidikadan daha çok ümitliyim fizik olarak hazır zaten.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Onyekurudan hiç umutlu değilim. Geçen yılda form tutması 6 ay sürdü. Bu adam ocakta gelip şubatta yardıracak hayali imkansız bence. Form tutana kadar lig biter. Sekidikadan daha çok ümitliyim fizik olarak hazır zaten.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

sekidika'nın lato karşısı performansı biraz kuşkulandırdı. kanatlarında aylardır babel-feghouli var , onyekurunun her hali iş yapar.

Onyekuru'nun topsuz oyunu ve gol koşuları yeter her şeyi geçtim öne geçtiğimiz zaman kontra atak da iş yapacak bir isim yok elimizde.

bugün günlerden sarrachi

Yönetim anca şunu bunu yapar diyorsunuz da; yönetim yaz döneminde çok iyi transferler yaptı daha ne yapabilirdi? Sisteme uyar uymaz o yönetimin problemi değil.

Yönetim anca şunu bunu yapar diyorsunuz da; yönetim yaz döneminde çok iyi transferler yaptı daha ne yapabilirdi? Sisteme uyar uymaz o yönetimin problemi değil.
Haklısın mesela Nzonzi gibi bir oyuncuyu bedava kiraladı hatta 1 sezon daha istersek 500bindi ücreti ya da serinin ücreti olsun lemina olsun uydu tuttu tutmadı orası ayrı konu

Belhanda satilmadikca yönetimin eli kolu bagli olacak, ayni yaz transfer döneminde belhanda satilirmi acaba bekliye bekliye en sonunda mecburen kiralik oyuncular doldurdular. Simdide yapacaklari en fazla okadar, suan transfer konusunda ffp göre eksidemiyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt