Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol hayatı bitti demiyorlarmıydı buna. Eğer sağlamsa düşünmeden alalım. 2 m maaşa gelir heralde artık

Kjaer birakmadi mi yav sakat miydi yoksa oyle bi sey hatırlıyorum sanki abi

Ayni isimlerin ekseninde dönüyoruz. Futbol oynayabilecegi bile mechul. 2.5m bonservisten fazla etmez.

Gecen yaz donemi oyle diyorlardi. Son durumu hakkinda bir bilgim yok. Atalanta'da forma sansi bulamiyor zaten.

1578090293281.webp

Godin'i eğer kulübü bırakıyorsa yaşını, maaşını boşverip kadroya katmak lazım. Takımda defansa liderlik edecek, tecrübeli bir oyuncuya ihtiyaç var. Ayrıca Muslera ve Saracchi ile beraber oynayacak olması da büyük avantaj olur. Duran toptan çok gol atar, Marcao'ya bir şeyler öğretir. Mükemmel bir transfer olur yani. Ama Kjaer'e de hayır demem tabii sakat değilse.

Onyekuru geldiğine göre 4-4-2 oynamak zor artık bakalım Babel cidden kesik yiyecek mi arıza bi tip yedek kalırsa sorun da çıkartır

Ben niye foruma sardım saniyosunuz rtas beynimin %40ini kaybetmiş durumdayim. Burdakiler de dalga geciyo nasil askerlik yapiyob surekli burdasin diye... Hele ki harekat dönemi... Durduk yere telefon calar gibi ses duyuyorum, ateş sesleri geliyo bi anda ortada bi sey yokken

Aslansın sen. Dikkat et kendine

Saracchi konusunda rahatım onu çıktığından beri izleyen scout arkadaslar yüzünden cekincem yok.ligin üzerinde bi bek almisiz

Dion Lopy gelecek ay 18 yasina giriyor, simdiden ön anlasma yapip sezon sonu icin anlasmak lazim. Ayni Badji gibi Senegal ile U20 dunya kupasinda oynadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt