Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonra Linnes - Taylan olayı başka facia.

Lan ben mi antremanda Yuto, Mariano ve Taylani görüyorum Teknip Ekip / FT mı.

Neyse... Bizimkiler sever "sıçıp, sonra radikal revizyon" yapmayı..
son 10 yılda kış döneminde açık ara en çok para döken, transfer yapan takımızdır büyük ihtimalle. bu bile çok açıklayıcı, lige sürekli yarım yamalak giriyoruz, ocakta bir şeyler deniyoruz, ya tutarsa mantığıyla. Bu çok yanlış,uzun vade de düşünürsek eğer. Yaz dönemini iyi geçirip oyuncuların birbirine o zamandan alışmasını sağlamalıyız ki süreklilik olsun kadro da, istikrar olsn.

Ben de pazar günü bitiriyorum rtas(yarın) 🙏😃
La sen nasıl askerlik yaptın ben anlamadım her dakika forumda takiiyordun :D

Sonraki mesajını simdi okudum allah sabir versin bro beni gecenin 11ine 8 kişi yakalayip tanrılara kurban yapacaklardı 1.5 sene aksam 21 dedin mi güvenli noktada olmak gibi keskin kuralım vardı. Aksam karanlık çöktükten sonra 1 dakika tek basıma kalmadim bu 1.5 sene. Sizi durum bütün en az 10 katıdır allah sabit vermiş umarım kısa surede atlatirsin bu psikolojik durumu

Son düzenleme:
Saracchi, Ömer, Onyekuru'lu sol kanadın içeri servis edeceği topları değerlendirecek skorer ofansif orta saha alınsa şahane olurdu. Bunu geçen dönem Feghouli yapıyordu ancak ilk yarı performansından sonra ona güvenmek kolay değil.
O işi Taylan yapacak

Bu sene sampiyon olmamizi turk futbolu kaldiramaz

Fener olur

Saracchi, Ömer, Onyekuru'lu sol kanadın içeri servis edeceği topları değerlendirecek skorer ofansif orta saha alınsa şahane olurdu. Bunu geçen dönem Feghouli yapıyordu ancak ilk yarı performansından sonra ona güvenmek kolay değil.
Talisca olsa....

Talisca'yi nasıl kiraladiysa bjk kiralayacan bu çocuğu, yeterince de forma şansı bulamamış zaten.
Taylan-Lemina-Fernandes koy bunları ortaya, 90dk futbola doy. Ha feghouli leşi yerine de Jesse falan gelmesi lazım takım acayip hızlı dinamik birşey olur zaten ondan sonra. 6 numara falan yemişim onu, yapacaklari presle, çalışkanlıklarıyla dağıtırız. Ama nerdeee...

Marcelo Saracchi'yi izlemek isteyenler icin:

Nasıl videolarsa hızından başka bi numarası görünmüyor. Topla katetme ve orta diye iki bölüm yapmışlar ikisinde de başarılı bir girişimi yok. Hangi amaçla yapılmış anlamadım bunları izleyen transferden vazgeçer.

Nico Gaitan 10 numara için değerlendirlmezmi acaba şuanda boşta gibi ayrıca sol ve sağ kanatlardada oynuyor bilmemedim bu adamı benficada yardırıyordu atleticodan sonra düşüş başladı.

Nico Gaitán - Oyuncu profili
Bir abd kulübünden sonra boşa çıktıysa (ve yaşı da 32) sıkıntı. Zaten Chicago'da da iyi değildi. Menajerler Fb'ye ötelemeye çalışıyor şu sıralar

Nasıl videolarsa hızından başka bi numarası görünmüyor. Topla katetme ve orta diye iki bölüm yapmışlar ikisinde de başarılı bir girişimi yok. Hangi amaçla yapılmış anlamadım bunları izleyen transferden vazgeçer.
Adamın zaten kariyerinde asisti 1 tane. Hamuru varda burada yoğurulurmu bilemedim. Hertransferi abartmakta üstümüze yok sonra Nagayı ararsak şaşırmam.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt