Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum, adam kac yildir burada 1lik alip 10 yaptigi oyuncu yok. Scouting bu degil falan yazanlar asil onyekuru gibi gecen sene 10a alinmis oyuncuyu almak, luyindamayi 8e falan scouting degil

Scout falan degil bu vasifsiz eleman, Terimin 2011 yillinda topile getirldi o posizyona. 2011 den bu yana kac tane topcu buldu bu arkadas anlamak guc.

2,5m euro Babele imza parasi vereceni, Club Bruggenun sef scoutuna 1m euro imza parasi ver.

@Murat Saylak @Onur Yücel

Ulan biraz hamza bali olsun 2.yarıda takımda...

Scout falan degil bu vasifsiz eleman, Terimin 2011 yillinda topile getirldi o posizyona. 2011 den bu yana kac tane topcu buldu bu arkadas anlamak guc.

2,5m euro Babele imza parasi vereceni, Club Bruggenun sef scoutuna 1m euro imza parasi ver.

@Murat Saylak @Onur Yücel
En iyi terimci olarak katiliyorum malesef, direkt benfica scout ekibine yillik 5 verelim

Fatih Hoca kadar destek gören bir başka Galatasaray hocası yoktur. Kimi istediyse yönetim almaya çalışıyor. Ligin en pahalı kadrosunu kurduk ilk devreyi 7. bitirdik. Yönetim işini yapıyor yapmasına da, biraz da hoca işini yapacak. Bu sene şampiyon olamazsa kredisi biter.

Talisca'yi nasıl kiraladiysa bjk kiralayacan bu çocuğu, yeterince de forma şansı bulamamış zaten.
Taylan-Lemina-Fernandes koy bunları ortaya, 90dk futbola doy. Ha feghouli leşi yerine de Jesse falan gelmesi lazım takım acayip hızlı dinamik birşey olur zaten ondan sonra. 6 numara falan yemişim onu, yapacaklari presle, çalışkanlıklarıyla dağıtırız. Ama nerdeee...

West Ham United'e gidiyor

Sanırım işleri Süleyman Hurma’ya bırakmış Berna Hanım. Zira zamanında Hurma bey’de Amrabat için Eboue,Elmander ve Melo’yu istemişti.

Jimmy
Emre
Ahmet

hic dusunmeden gidebilir, hemde bonservisiyle. Taylan yerine, Atalay 2 sene kiralik verelim.

Jimmy
Emre
Ahmet

hic dusunmeden gidebilir, hemde bonservisiyle. Taylan yerine, Atalay 2 sene kiralik verelim.

Kayseri şuan aşırı sağlıksız. Prosinecki iyi hoca takım bitik , başkan yeni. Atalay için en uygun ortam olur , çünkü zaten -1 e gidiyor kendisini gösterirse 11 olur ki ne ala.
Düzenli kümede kalmayla alakasız hiçbir takımda ikinci yarı forma bulamaz düzenli

Kayseri'nin oyuncu sıkıntısı var. Adamlar 16 yaşındaki gençlerle oynuyor mecburen. O yüzden takasta kullanmak istemeleri normal.
Emre, Ahmet, Jimmy'i verelim üstüne Yunus ve Atalay'ı da 1,5 sezonluğuna kiralayalım Mensah'ı kapalım. Bir taşla iki kuş.

Saracchi almamiz gereken bi riskti. Devre arasinda hicbir takim oynayan oyuncusunu vermez malum. Verse bile ederinin cok uzerinde bi para isterler. Bonservis veremedigimize gore mecburen Chealse ve Liepzig gibi kadrosunda 80 milyon tane oyuncu olan ama oynatmadiklari adamlara cokecektik. İnsallah tutar. Leipzig'in nasil bir oyuncu izleme agi oldugunu biliyoruz. Bir seyler gormeselerdi almazlardi diye duz bir mantiktan yola cikarak umudum var acikcasi. Yoksa adamin ismini bile ilk kez bizimle adi gectigi icin duydum...

Kayseri'nin oyuncu sıkıntısı var. Adamlar 16 yaşındaki gençlerle oynuyor mecburen. O yüzden takasta kullanmak istemeleri normal.
Emre, Ahmet, Jimmy'i verelim üstüne Yunus ve Atalay'ı da 1,5 sezonluğuna kiralayalım Mensah'ı kapalım. Bir taşla iki kuş.
Jimmy Ahmet gitmez kayseriye hem maaşlarını kayseri veremez biz vereceksek de biz de kalsınlar hiç adam olmamasından iyidir

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haber yalandir muhtemelen.de ayrica mensah cok iyi bir oyuncu degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt