- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Ilk yari Feghouli ile ikinci yari Feghouli arasinda büyük bir fark olacak yine. Simdi biraz izin yapma firsati buldu iyi bir kamp ile takimi sirtlayabilir ikinci yarida
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca satmayacaksa ofansif ortasahanın haricinde başka bir yerde kullanmak ben yaptım olduculuk olur. Eski çabukluğu yok ben orada da fazla verimli olacağını düşünmüyorum ama yinede kötünün iyisi olur
ONYE ONYE ONYE ONYEEEEEEEEE
Biz satamiyoruz onlarda alamıyor garip bir durumŞikeciler olsa belhanda feghouli diagneyi en az 25m euro ya satardi. Biz satamiyoruz arkadas bunun cozumu nedir
Şikeciler olsa belhanda feghouli diagneyi en az 25m euro ya satardi. Biz satamiyoruz arkadas bunun cozumu nedir
Şikeciler olsa belhanda feghouli diagneyi en az 25m euro ya satardi. Biz satamiyoruz arkadas bunun cozumu nedir
Cengiz başkanın o kadar parası yok çünkü.Şikeciler olsa belhanda feghouli diagneyi en az 25m euro ya satardi. Biz satamiyoruz arkadas bunun cozumu nedir
Satamiyoruz degil.Şikeciler olsa belhanda feghouli diagneyi en az 25m euro ya satardi. Biz satamiyoruz arkadas bunun cozumu nedir
Mobing yapip satacak yok oyle gitmiyorum filanSatamiyoruz degil.
Fegh her firsatta burda kalmak istedigini soyledi.
Belhanda gidersem ancak Avrupa'ya giderim tarzinda birsuru haber cikti.
Diagne keza oyle.
Ucune de teklif gelmistir Arabistan'dan Katar'dan Çin'den filan ben eminim. Ama oyuncu gitmek istemezse ne yapabilirsin ki? Fegh 4M kemiksiz aliyor burda. Belhanda desen 3.5. Adamlara 7.5-8M filan yillik teklif edecekler de son 2 yilin sampiyonu, CL'de oynayan, taraftarin kulube asik oldugu yeri birakacak. Olme esegim olme derler ya, ha tam da oyle...
Cok dogru. Saracchi icin iyi orta kesiyor diyorlar. + zaten Leipzig bi adami aliyorsa tempolu biri demektir. Adamlar icin 1 numarali kriter gibi bir sey.
Linnes de donuyor.
Tek sorun bu adamlar hic oynamadilar. Nasil bi performans verecekleri mechul. Ama dunyadaki herhangi bi bek > Mariano + Nagatomo. Burasi net.
Saracchi'nin orta acabilmesi bile baya baya fark yaratir.
O isler oyle olmuyor iste. Adamlar bizi Fifa'ya sikayet etse donumuza kadar alir.Mobing yapip satacak yok oyle gitmiyorum filan
Ugur K. Ve Ali Ece'nin yalancisiyim valla. Hadi Ugur K.'nin fikirlerini cok onemsemiyorum da, Ali Ece de oyle dedi...Tam tersi ben de çok kötü orta açıyor diye okudum birkaç yerde
Ugur K. Ve Ali Ece'nin yalancisiyim valla. Hadi Ugur K.'nin fikirlerini cok onemsemiyorum da, Ali Ece de oyle dedi...