Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.126
- 20.027
- 3.313
Lemina ve Taylan ile iki tane 8 varken.... Ben daha saf bir 10 yahut 9.5 bekliyorum.banega ama gitti malesef.
ben olsam sosa'yı alırdım
Banega biraz daha çok 8,5 değil mi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina ve Taylan ile iki tane 8 varken.... Ben daha saf bir 10 yahut 9.5 bekliyorum.banega ama gitti malesef.
ben olsam sosa'yı alırdım
yani Ramos ile birlikte 10 seneye yakin stoperin messi + ronaldolariydi bu ikisiGodin son 10-15 yıllın en iyisi bence lider stoper olarak. Savunma bloğunu yönlendirmesini bilen en iyi savunma oyuncusu bence. Tam bir efsane King oyun bilgisi olarak.
Sekidika için şutör diyorlar. Henry ve Falcao ile yeterince gol tehdidi yaratırız. 10no daha çok maesteo tarzı olmalı.
Çoğu "akan zenci" Kanatlar da şut özelliği bazen çok düşük oluyor. Olanlar da büyük takımlar dan alınıyor.
Sekidika hakikatten Şutör birisi ise, Onyekuru ile beraber iki tane şutör ve aynı zaman hızlı Kanatlarımız olur.
Sekidika------Falcao--------Onyekuru
Falcao da bildimiz "Bitirici" bir Santrafor. Böylece Gol tehdidi yuskek bir Takım kuracağız. Keza Feghouli de böyle, Sekidika yerine oynarsa.
Bu durum da aradımız PLAYMAKER illaki Talisca ve Teixera gibi şutör özellikli olmaları şart değil. Quintero mesela denilebilir veya başka Maestro tarzında 10 No.
Oyunu okuyan, Tekniği iyi olan ve en önemlisi Pasları ile Takımı ofansif de yönetebilmeli, anahtar gibi açmalı rakip defansları.
Sekidika ve Henry nın ortasına bir Genç yetenek alabilsek aslında çok muazzam olur. Uzun vadeli düşünülmeli artık.Banega Alex Teixera gibi yaşlı çöpler başka yerlerde bk gibi paralarını kazandılar da kurtulsak bize genç adamlar lazım,Evander olur Kudus olur Dragomir olur..
valla yaşlandı artık burda hagi gibi oynar benceLemina ve Taylan ile iki tane 8 varken.... Ben daha saf bir 10 yahut 9.5 bekliyorum.
Yav he heBir de Onyekuru için şutör diyemeyiz
İyi adam.Banega...gelirse birşey demem.valla yaşlandı artık burda hagi gibi oynar bence
Şutör değil. Garry nin biraz daha kötüsü, fırsat gelince vuruyor.Sekidika için şutör diyorlar. Henry ve Falcao ile yeterince gol tehdidi yaratırız. 10no daha çok maesteo tarzı olmalı.
Çoğu "akan zenci" Kanatlar da şut özelliği bazen çok düşük oluyor. Olanlar da büyük takımlar dan alınıyor.
Sekidika hakikatten Şutör birisi ise, Onyekuru ile beraber iki tane şutör ve aynı zaman hızlı Kanatlarımız olur.
Sekidika------Falcao--------Onyekuru
Falcao da bildimiz "Bitirici" bir Santrafor. Böylece Gol tehdidi yuskek bir Takım kuracağız. Keza Feghouli de böyle, Sekidika yerine oynarsa.
Bu durum da aradımız PLAYMAKER illaki Talisca ve Teixera gibi şutör özellikli olmaları şart değil. Quintero mesela denilebilir veya başka Maestro tarzında 10 No.
Oyunu okuyan, Tekniği iyi olan ve en önemlisi Pasları ile Takımı ofansif de yönetebilmeli, anahtar gibi açmalı rakip defansları.
Kimin için diyorsun bunu seki mı Henri miŞutör değil. Garry nin biraz daha kötüsü, fırsat gelince vuruyor.
Hız bitiricilik falan da Garry nin 1 tık altı. Bence iyi değil
tanıdığım 1 tane bile eskişehirli iyi bi şey söylemedi bu sikidika hakkındaŞutör değil. Garry nin biraz daha kötüsü, fırsat gelince vuruyor.
Hız bitiricilik falan da Garry nin 1 tık altı. Bence iyi değil
ianis hagiİyi adam.Banega...gelirse birşey demem.
Ama bence bu "gençlik aşısı" projesi devam yürütülmeli. 10a da bir tane genç adam bulabiliriz.
Sekidika MekidikaKimin için diyorsun bunu seki mı Henri mi
Banega eskiden 8-10 arasıydı, son 2 yıldır 6-8 arası oynuyor hatta zaman zaman direkt 6. Eski Banega yokLemina ve Taylan ile iki tane 8 varken.... Ben daha saf bir 10 yahut 9.5 bekliyorum.
Resmi açıklamayı bekleyelim ,kafa karıştırmayım yabancı bir kaynakta okudum da , bekleyelim
Eskişehirlilerin kötü futbolcu olduğu konusunda fikir birliğinde olduğu nadir 1 topçu daha vartanıdığım 1 tane bile eskişehirli iyi bi şey söylemedi bu sikidika hakkında