Tamam Falcao ve Muslera hariç +30 yaş adam alınmasın zaten bunu kesinlikle ben de istiyorum ama genç dinamik oyuncular beklere alınsın kanatlara alınsın orta sahaya alınsın da stoper için öyle inanılmaz genç inanılmaz dinamik olması bence ilk şart değil 33 yaşındaki Babel&Nagatomo&Mariano gibi adamlarla oynadık ligin ilk yarısını stoperin 33 yaşında olması bence takımı öldürmez
Diego Godin gibi bir adamın transferi için en ufak ihtimal varsa bence geri kalan tüm detaylar gereksiz diyebileceğimiz detaylar, bu lige Godin seviyesinde kaç tane stoper geldi ki ? son yıllarda bir Pepe vardı bu ayarda ligimize gelen hiç kimse yaşına takılmadı geldi takır takır oynadı
Bu ligi geçtim de son 10 yılın en iyi stoperlerini saysak Diego Godin ilk 5 içine girer kesinlikle, Godin'in 1-2 tık altı Acerbi-Benatia-Glik-Fazio gibi adamlar bile bu lig için fazla defans oyuncuları
Godin doğrudan takımın savunma çehresini değiştirecek bir oyuncu, ama dediğim gibi Inter kolay kolay bırakmaz Godin'i isterse 33 yaşında olsun hiç önemli değil