Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defans futbolcusu için Godin uygun bence 2-3 yıl oynar rahat. Defansta tecrübeli adam şart, kanat oyuncusu değil sonuçta.

Godin Süper ligde cidden iş yapar, kornerden golde atar,defansı düzenler. Yanında Ahmet Çalık bile oynasa defansı toparlar. :D

Allah Hagi izleyemeyenler için Sneijder yolladı, peki Popescu izleyemeyenler için Godin yollar mı ? Bilemiyorum. Çok zor. Çok çok zor.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1578173549759.webp

Tamam Falcao ve Muslera hariç +30 yaş adam alınmasın zaten bunu kesinlikle ben de istiyorum ama genç dinamik oyuncular beklere alınsın kanatlara alınsın orta sahaya alınsın da stoper için öyle inanılmaz genç inanılmaz dinamik olması bence ilk şart değil 33 yaşındaki Babel&Nagatomo&Mariano gibi adamlarla oynadık ligin ilk yarısını stoperin 33 yaşında olması bence takımı öldürmez

Diego Godin gibi bir adamın transferi için en ufak ihtimal varsa bence geri kalan tüm detaylar gereksiz diyebileceğimiz detaylar, bu lige Godin seviyesinde kaç tane stoper geldi ki ? son yıllarda bir Pepe vardı bu ayarda ligimize gelen hiç kimse yaşına takılmadı geldi takır takır oynadı

Bu ligi geçtim de son 10 yılın en iyi stoperlerini saysak Diego Godin ilk 5 içine girer kesinlikle, Godin'in 1-2 tık altı Acerbi-Benatia-Glik-Fazio gibi adamlar bile bu lig için fazla defans oyuncuları

Godin doğrudan takımın savunma çehresini değiştirecek bir oyuncu, ama dediğim gibi Inter kolay kolay bırakmaz Godin'i isterse 33 yaşında olsun hiç önemli değil

kalecisi altay, defansinin en iyi adami biziim yolladigimiz serdar ve kanatlari calismayan fenerden bile 4 puan fark yedik. adamlar uyduruk dirar ve zankali defans hattiyla oynuyor. sezon basindan beri bir vedat, bir orta sahasi calisiyor sadece.

Tamam Falcao ve Muslera hariç +30 yaş adam alınmasın zaten bunu kesinlikle ben de istiyorum ama genç dinamik oyuncular beklere alınsın kanatlara alınsın orta sahaya alınsın da stoper için öyle inanılmaz genç inanılmaz dinamik olması bence ilk şart değil 33 yaşındaki Babel&Nagatomo&Mariano gibi adamlarla oynadık ligin ilk yarısını stoperin 33 yaşında olması bence takımı öldürmez

Diego Godin gibi bir adamın transferi için en ufak ihtimal varsa bence geri kalan tüm detaylar gereksiz diyebileceğimiz detaylar, bu lige Godin seviyesinde kaç tane stoper geldi ki ? son yıllarda bir Pepe vardı bu ayarda ligimize gelen hiç kimse yaşına takılmadı geldi takır takır oynadı

Bu ligi geçtim de son 10 yılın en iyi stoperlerini saysak Diego Godin ilk 5 içine girer kesinlikle, Godin'in 1-2 tık altı Acerbi-Benatia-Glik-Fazio gibi adamlar bile bu lig için fazla defans oyuncuları

Godin doğrudan takımın savunma çehresini değiştirecek bir oyuncu, ama dediğim gibi Inter kolay kolay bırakmaz Godin'i isterse 33 yaşında olsun hiç önemli değil
Ramos
Godin
Chiellini
Boateng
Silva

bunlar bi ara top5 di. Simdi sorsan
VvD
Ramos
Varane
Lenglet
Skriniar
Silva

ondan sonrada adam akilli söyle Godinden üstündür diyecegin yok halen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt