Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20200105-150612_Twitter.webp

Musmutlu kuruuu

6 ay boyunca linnesde linnes dedin reis şimdi linnes geldi adamı iki gündür postalıyorsun sebebi ne ki?
belhanda feguli bu dönem sattın diyelim sezon sonu saydığın isimlerin kalanından onyekurunun parasını nasıl cıakracaksın? hadi cıkardın diyelim yine mi kiralık oyuncu kasacaksın?
IMPARATOR SAYIN FATIH TERIM hocamiz yine sifirdan kadro kuracaktir kiraliklarla. Maalesef öyle düsünüyorum. Bonservis verip aldigimiz son adamlara bak; Diagne, Akbaba, Nagatomo vs. Bunlar da rezil anlasmalarla geldi.

6 ay ve kira bedeli muhabirlerin alayı patladı duyumcu geçinen bozuntuları hiç söylemiyorum inananlara acıyorum
😂😂😂

Bu kira bedelinin sebebi fener galiba.Ndiaye de olduğu gibi bedelsiz gelecekti ama bunlar araya girdiler.

IMPARATOR SAYIN FATIH TERIM hocamiz yine sifirdan kadro kuracaktir kiraliklarla. Maalesef öyle düsünüyorum. Bonservis verip aldigimiz son adamlara bak; Diagne, Akbaba, Nagatomo vs. Bunlar da rezil anlasmalarla geldi.
linnes konusunda soruma cevap vermedin üstad

Gelir gider tablosunda durum -525.000€ oldu. Saracchi icin kiralama bedeli ödendiyse, ki muhtemelen ödenmistir oyuncu satilacagi kesindir.

Nagatomo'nun iceride daha alacagi varsa Bologna ile onun pazarligi olabilir. Cüzi bir miktar alip tabloya gelir olarak yazmak isteyebilirler.

O gelen parayi da Nagatomo'ya geri öderiz.

Manu fena degil

para ödemişsek ffp'de eksiye düştük demektir. kimi satacağız ?

satamazsak uefa öper

kiralama parası ödememiz bir yandan güzel hoca evladı mevladı demeyecek ipe ipe satacak çöpleri

asıl sıkıntı alıcı bulmakta. elimizde para edecek tek adam vardı o da sakatlandı.

marcao düşüş göstermese belki alıcı bulunabilirdi ama şu anda zor.

belhanda ve feghouli'yi kimse almaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt