Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleni şekilde başkana laf çaktı yine

antalya maçından sonra dediği arda galatasarayda futbolu bıraksın demişti

demek ki ardayı isteyecek ama başkan istemiyor

ve başkanın hocayla konuştuk ve bir isteğimiz yok sözünü açıkça yalanladı ve ben kimseye alın da almayın da demedim

başkan çık ortaya başkanlığını yap

bostan korkuluğu olma bu despotluğa dur de
sende aşırı bir fatih terim eleştirisi değil bariz bariz düşmanlık var

10 numara konusunda şartlar uygun olursa,fırsat olursa bakacagız dedi,bu iyi haber.belhanda gidici

Muslera
Linnes
Marcao
Donk
Sarac
Belh
Fegh
Lemina
Seri
Falcao
Onye
Andone
Babel
13 etti. Nzonzi sayarsan 14
Bence ya Babel ya Andone dondurulmali. 1 stoper sart + sag kanat sart
Yetmiyor anasini satayim
feg bel bab bencec fırsat durumlarına göre gider
andone kalır sanki

2006 dogumlularda ayaz diye bi cocuk var,top kontrolü ve gol vurusu çok iyi.kısaca klas.ben ilk defa izledim.benden çok daha iyi bilenler var ayazı,beknazın yanına ayazı da ekleyin.

Sene basi 11 oyuncu simdi onyekuru saracci bakalim kac transfer daha yapinca sevgili hocamizin yuregi ferahlayacak.

Takim ruhu sureklilik formaya saygi diye bisey kalmadi fuzuli transferlerden dolayi o şl maclarında utanmaktan yerin dibine girdim ya futboldan soguttular bizi

Simdi onyekurunun arka direkte bos kaleye atacagi gollerle sampiyonluk hedefliyoruz ligin ikinci yarisin da

Sampiyon olunca da ben yaptim demesin f.terim hic bir yonetim bu kadar taviz vermezdi ünal aysal gibi dehlerlerdi mustafa cengizin kıymetini bilsin yatip kalkip

olabilir ama arda konusu başta olmak üzere şu har vurup harman savurma başka hocada olsa ana avrat küfredecek kitlenin suskunluğu arasında cesurca bir çıkış olarak da değerlendirilebilir
görüşüne saygım var burdakilerin yüzde 90 nı bende dahil olmak üzere çok eleştirdik hocayı çünkü Galatasarayın iyiliğini başarısını istediğimiz için ama çabamızın adı Galatasaraysa sevdamız Aslan armalı Sarı kırmızı renklerese bize tarihte görülmemiş bu kadar başarı yaşatan kişiye ben asla düşman olamam.

görüşüne saygım var burdakilerin yüzde 90 nı bende dahil olmak üzere çok eleştirdik hocayı çünkü Galatasarayın iyiliğini başarısını istediğimiz için ama çabamızın adı Galatasaraysa sevdamız Aslan armalı Sarı kırmızı renklerese bize tarihte görülmemiş bu kadar başarı yaşatan kişiye ben asla düşman olamam.

benimkisi çifte standart düşmanlığı

terim olmaz denizli olurdu şenol olurdu aykut olurdu ersun olurdu farketmez

yerlitd-ua-medyadaki kalemşörler ağına düşmanlığım

şu şampiyonluk havasına bi girmek lazım,9-10 puan geriye düşmek nedir ya.saçmalık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt