- 3 Temmuz 2012
- 137.893
- 86.801
- 5.338
Gece modu geldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sa. Çalıp çırpmaya mı geldinGece modu geldı
Oyun kurmasi pek ise yaramamis kiborta sıralardayız,oyun kuracagina duzgun orta acsaydi da beklerimiz,gol sayimiz artsaydi daha iyiydiMariano takımın oyun kurma konusunda en teknik oyuncusuydu ve savunmadan topla çıkarken topun onda toplandığı oyuncuydu. Mariano giderse nasıl bir oyun formatı görücez merak ediyorum. Daha uzun mesafede oynayan, agresif bir takım son 2 senenin oyun felsefesine pek uymuyor. Topla az oynayan, hızlı hücuma çıkan, daha fazla koşan bir takım oluşturmak istiyor anladığım kadarıyla Terim hoca
Ben öyle bi haber göremedim,muhabirler de bisey demedi .üstelik transfer dönemi daha yeni başladı.nagatamo ve marianodan sonra da gidecekler olacak elbeyt.hergun 4-5 oyuncu gönderemeyiz.babeli,belhandayi yazin avrupa kulupleri satin falan da almaz.simdi satılmaları icin bi fırsat var.ayrica hoca 10 numara bile alabiliriz dedi.stoper de istiyo,o yüzden giden gidecek
Gelsin 10 numarada başlasın.Oltion 3-4 yıldır sürekli Florya'ya gelip giden takım içinde görülen bir isim. Şu anda yaş mevzuundan dolayı resmi olarak burada yer alamıyor ama önümüzdeki dönemde bu problem aşıldığında takıma katılacağını düşünüyorum. Kosova U17 Milli takımınında önemli oyuncularından biri.Oltion önde hemen her rolü oynayabilecek bir isim ama genel olarak kanatlarda kullanılıyor Milli takımda'da. Çok güçlü bir sol ayağı var, fizik kalitesi,teknik becerisi üst seviyede bir isim. Her şey yolunda giderse iyi bir yatırım olacak ilerisi için.
Ocak 2019-Gokay Akpınar gecen seneki yazısı
Fanatike gore sekidika dun imzayi atmış.eskisehire 300.000 odenecekmis
300.000 mi hani boşa çıkmıştı alacakları ödenmeyince doğruysa fenerin işidir yine araya girip fiyatı yükseltmişlerdir
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Savaş çorlu akşam daha ne yiyeceğini bilmiyorFotomactan savaş çorluya gore wanyama cumaya kadar imzalıyo.fanatike göre de tottenhamla anlaşma sağlanmış.wanyama ile goruuslecekmis