Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano takımın oyun kurma konusunda en teknik oyuncusuydu ve savunmadan topla çıkarken topun onda toplandığı oyuncuydu. Mariano giderse nasıl bir oyun formatı görücez merak ediyorum. Daha uzun mesafede oynayan, agresif bir takım son 2 senenin oyun felsefesine pek uymuyor. Topla az oynayan, hızlı hücuma çıkan, daha fazla koşan bir takım oluşturmak istiyor anladığım kadarıyla Terim hoca
Oyun kurmasi pek ise yaramamis kiborta sıralardayız,oyun kuracagina duzgun orta acsaydi da beklerimiz,gol sayimiz artsaydi daha iyiydi

Ben öyle bi haber göremedim,muhabirler de bisey demedi .üstelik transfer dönemi daha yeni başladı.nagatamo ve marianodan sonra da gidecekler olacak elbeyt.hergun 4-5 oyuncu gönderemeyiz.babeli,belhandayi yazin avrupa kulupleri satin falan da almaz.simdi satılmaları icin bi fırsat var.ayrica hoca 10 numara bile alabiliriz dedi.stoper de istiyo,o yüzden giden gidecek

Jesse Sekidika bugün Galatasaray'a imzayı attı. Sekidika, yabancı kontenjanındaki doluluk yüzünden sezon sonuna kadar Eskişehirspor forması giymeye devam edecek. (Asist Analiz)

Oltion 3-4 yıldır sürekli Florya'ya gelip giden takım içinde görülen bir isim. Şu anda yaş mevzuundan dolayı resmi olarak burada yer alamıyor ama önümüzdeki dönemde bu problem aşıldığında takıma katılacağını düşünüyorum. Kosova U17 Milli takımınında önemli oyuncularından biri.Oltion önde hemen her rolü oynayabilecek bir isim ama genel olarak kanatlarda kullanılıyor Milli takımda'da. Çok güçlü bir sol ayağı var, fizik kalitesi,teknik becerisi üst seviyede bir isim. Her şey yolunda giderse iyi bir yatırım olacak ilerisi için.

Ocak 2019-Gokay Akpınar gecen seneki yazısı
Gelsin 10 numarada başlasın.

Fotomactan savaş çorluya gore wanyama cumaya kadar imzalıyo.fanatike göre de tottenhamla anlaşma sağlanmış.wanyama ile goruuslecekmis

Fanatike gore sekidika dun imzayi atmış.eskisehire 300.000 odenecekmis

Rodop dun 3 4 oyuncu ayrilacak demis. Insallah Naga Mari sayilmadan 3 4 demistir.
Andone kesin gitti. Nzonzi de gitti. Naga Mari dahilse baska giden olmaz. Onlar haricinde ise Belhanda ve Seri gibi veya Babel. Fegh kesin kalir gibi

Vay be geçen yıl piyasası 100 olan eriksen göz göre göre bedavaya gidecek biz kafayı sıyırırdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt