Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nzonzi kalacaksa Belhanda'yı satıp golcü 10 numara şart. İlk haftalarda baya iyiydi takım iyi olunca belki yine o performansına döner.

Donk stoper oynuyor Luyi'nin sakatlığından beri. Ön libero oynayınca Zonzi'den daha çok hücum katkısı veriyor.

Herşeyi geçtim Donk topu ayağına aldığında 30 saniyeden önce çıkaramıyor. Hızlı oynamaktan bahsedip şöyle tek oynayan adamın yerine koymakta baya tuhaf cidden

Lemina oynuyor ama işte ne kadar oynuyor ve zorlu maçlarda tek Lemina yetmez orta saha pamuk helva gibi.
Lemina-nzonzi oynadığında bir sertlik oluyor ama bu sefer takım pozisyona girmekte zorlanıyor orada leminanın yanına dinamik koşan adam lazım iyi bir seri gibi mesela gerektiğinde sert orta saha için donk-lemina da yapılır nzonziye gerek yok şu durumda

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herşeyi geçtim Donk topu ayağına aldığında 30 saniyeden önce çıkaramıyor. Hızlı oynamaktan bahsedip şöyle tek oynayan adamın yerine koymakta baya tuhaf cidden

Donk'tan hızlı çıkarıyor topları ama belli bir alana gömülüp kalıyor bu herif ya. Donk en azından topla dripling yapıyor, ara sıra tehlikeli yerlere geliyor. Zonzi çakılıp kalıyor hiçbir mobilitesi yok. Bazı maçlarda kendinden 15 cm kısa adamlara hava topu verdiği falan oluyordu. O olmayınca orta sahada daha mobil oluyoruz.

Donk'tan hızlı çıkarıyor topları ama belli bir alana gömülüp kalıyor bu herif ya. Donk en azından topla dripling yapıyor, ara sıra tehlikeli yerlere geliyor. Zonzi çakılıp kalıyor hiçbir mobilitesi yok. Bazı maçlarda kendinden 15 cm kısa adamlara hava topu verdiği falan oluyordu.

Donk topu hızlı çıkarıyorsa eğer ben fenerliyim. O kadar netim bu konuda,donk Galatasarayda Selçuk dahil topu ayağından en yavaş çıkaran isim.

Özellikle bu konuya maç içlerinde dikkat ediyorum

Kardeşim lisansı olan 14 yabancıdan 4 kişiyi gönderip 3 kişi dahil etmişin. Linnesin ilk yarı dışarda olması etkisiz bişey.

10+3 oluyor

Andone'yi son anda ekledim, kafam karıştı yav :D Onun hakkında da bir dönecek deniyor bir sezonu kapattı deniyor. O giderse daha Diagne dönebilir, onun belirsizliği var.

Seri yerine taylan ya da emre akbaba

Yav şu twitter Galatasaraylılığını bi bırakın. 10 puan geri düşmüşün şimdiye kadar Taylan ve Emre Galatasaray seviyesinde 2.yarı bel bağlanacak ne yapmış 10 numara pozisyonunda.

Adamlara haddinden fazla yük verip kaybetmeyelim elimizdeki oyuncuyu

Ya ben zaten Donk hızlı çıkarıyor mu dedim lütfen tekrar oku :D

Ben yanlış görmüşüm özür dilerim

Demem o ki gerek hava topları için gerekse fiziksel mücadele için iyi bir takımla Nzonzi Sevilla performansını yakalar,ki bu adam geçen sene Serie A gibi ligde en çok top çalan dostu. Bence Seri ve Lemina için ön tarafta daha rahat hareket alanı sağlarız stoperide yedekler devam etmemiz olumlu

Muslera - Okan
Linnes - Şener
Murillo - Donk
Marcao - Ahmet
Saracchi - Taşdemir
Nzonzi - Seri
Lemina - Taylan
Sekidika - Jimmy
Feghouli - Akbaba
Onyekuru - Adem - Ömer
Falcao - Andone

Khanda için üzgünüm ama Zonziyi tercih ederim öbür türlü orta saha çok yumuşak.
zonzi handadan daha yumuşak rtas etliye sütlüye karışmayan bi kazık

hoca nzonzi için ayın sonuna kadar bi sekilde halledecegiz tarzı bi açıklama yapmıstı gitmesine yönelik,çokta şey yapmayın.nzonzi gidecek yani
Bir el öpmesine bakar.

...ne ? Bu tektik sırf türk oyuncular da mı çalışıyor mış ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt