Deniz Serin
Cezalı
- 4 Ağustos 2019
- 531
- 119
- 238
Babel gidecek mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda gelecekse gelsin bir an önce çıksın antremana. Futbolu Galatasarayda bırakıcak belli diretmenin anlamı yok. Derbilerde 2-3 kişi yumruklasın arada bi oyuna girip önde olduğumuz maçlarda oyunu soğutsun yılda 2 deplasman maçı kazandırsın yeter
hoca doğrudan istiyorum demedi Futbolcu Fatih ile Futbolcu Arda'nın ilişkisi farklı diyerek başladı sonra bence futbolu bizde bırakmalı ama diye bitirdi eğer istemiş olsa baştaki sözü hiç demezdiRodop ne diyor yav. Birileri Ardayi zorla bize gelmesini istiyormus. En bastan isteyen basimizdaki hoca degilmi? Yoksa baskanin konusmasindan sonra öyle laflar söylermiydi? Kandirmasin bizi ... Herifi
hoca doğrudan istiyorum demedi Futbolcu Fatih ile Futbolcu Arda'nın ilişkisi farklı diyerek başladı sonra bence futbolu bizde bırakmalı ama diye bitirdi eğer istemiş olsa baştaki sözü hiç demezdi
Soru üzerine oldu ama sonuçta polemik yarattı hatalı. Başkanında gündemimizde yok açıklaması yanlıştı hoca ile böyle bir şey konuşmadık demek yeterli ki konuşmamışlar herkes öyle diyor başkan da söyledi üzerine ekleme yapmalarına gerek yoktu kaossuz günümüz geçmiyor.Ardayi istemiyorsa, baskanin konusmasi sonra o konuyu acmazdi bile.
Bakti gordu olmuyor gotune vura vura kacti bide buyuk baskan doyorsunuz su adamaBüyük başkana selamlar. Bu günlerde kendisinin değerini bir kez daha çok iyi anlıyoruz.
sent via GSC
Tam sicis
Arda gelecekse gelsin bir an önce çıksın antremana. Futbolu Galatasarayda bırakıcak belli diretmenin anlamı yok. Derbilerde 2-3 kişi yumruklasın arada bi oyuna girip önde olduğumuz maçlarda oyunu soğutsun yılda 2 deplasman maçı kazandırsın yeter
Lan simdi aklima geldi. Falette frankfurtda oynuyor. Horst heldt SD degilki frankfurtun. Bu Türk medyasi harbiden cöp
Sana ne istediğim kişiye istediğimi söylerim.Bakti gordu olmuyor gotune vura vura kacti bide buyuk baskan doyorsunuz su adama
Pardon Can Buyukten alinti yaptigi gormedim :adSana ne istediğime istediğimi söylerim.
sent via GSC
Yeni mi hatırlamış olayı, neden şimdi?