Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
“oyuncuların geçmişine yatırım yapmayacağız”
fatih terim
İsabet olur. Ben artık sahada koşan, mücadele eden, hırslı, başarıya aç, genç futbolcular görmek istiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
“oyuncuların geçmişine yatırım yapmayacağız”
fatih terim
gece bişey yemiyom.bugun mantarsote yapacam akşammenuyu alalim
Reis bu adamlar selçugu 11 oynatıp, ardayıda getirecek olan adamlar.Oyuncunun geleceğine yatırım yapıcaz, genç bonservisli adamlara gidebiliriz diyenlerden böylesi bir hamle beklemem.
Ha transferle ilgilenenlere hıyar var deyince tuzla koşmaları korkutuyor beni o ayrı.
Falcao
Onyekuru ben arfa bruma
Lemina belhanda
2006 saidou gibiMüthiş. İleri uçta mücadele etmeyen Falcao, top kaybına meyilli Ben Arfa ve Bruma, bir de basit pas hatalarını yapan Belhanda. Lemina üç kişilik oynarsa, sıkıntı olmaz herhalde.
Lemina sakatlanip oyundan cikti bile rtas bu ilk 25 dakikalik kadroMüthiş. İleri uçta mücadele etmeyen Falcao, top kaybına meyilli Ben Arfa ve Bruma, bir de basit pas hatalarını yapan Belhanda. Lemina üç kişilik oynarsa, sıkıntı olmaz herhalde.
Lemina sakatlanip oyundan cikti bile rtas bu ilk 25 dakikalik kadro
Ligin en iyi mcsiKardeşim Belhanda'dan 8 numara olmaz. Bu kadar basit top kaybı ve pas hatası yapan bir oyuncuyu o bölgede oynatmak takımı adına büyük risk. Belhanda'yı üçlü orta sahada oynatabilirsin. Arkasında iyi bir 6, yanında da iyi bir 8 numara olması kaydıyla.
Bruma mı Shaqiri miFalcao
Onyekuru ben arfa bruma
Lemina belhanda
Halen Belhanda niye yazion laBelhanda Lemina
Feghouli Ben Arfa Onyekuru
Falcao
teknik kapasitesi yüksek bir ekip.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Brumaya adam akilli doyamadik yav feg gitsin de shaqiri de olur pek sevmem ama olur yaniBruma mı Shaqiri mi
S. daha iyi, ama B. 'ın gelmesi daha olası gibi..
Taraftara baksa ucaktan inmez geri donerdi. Kendi isterse gider istemezee kimse onu gonderemez abiHalen Belhanda niye yazion la
Adam Ocak da banko gidecektir.. taraftarlar onu çoktan gönderdi.
Sanmam.Halen Belhanda niye yazion la
Adam Ocak da banko gidecektir.. taraftarlar onu çoktan gönderdi.
Yedeklikte kontratın sonunu beklerTaraftara baksa ucaktan inmez geri donerdi. Kendi isterse gider istemezee kimse onu gonderemez abi