Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu nöbetin cok önemi yok bence eldeki çöpleri satıp yada kovabilirsek kardır

Terim sistemsizliğinde transfere heyecanlanacak kimse var mı? Ona Psg yi versen ne değişir? Ligin en pahalı kadrosu elindeyken duruma bak. Güya 2 senenin şampiyon kadrosunu güçlendirmişti.

Bence bu kadar iyimser davranmaya gerek yok tamam Linnes hepimizin çok sevdiği bir oyuncu ama kabul edelim Mariano veya Nagatomo'dan fersah fersah üstün bir oyuncu değil. Linnes hakkında soru işareti olmasaydı kadro dışı kalması gündeme gelen ilk oyuncu olmazdı

Severim Linnes'i muhteşem bir profesyonel sorunsuz bir karakter ama bizi kurtaracak adam Linnes değil

doğru, bu sezonu lisansı olmadığı için saymazsak geldiğinden beri 3.5 sezon içinde ilk 11 oyuncusu olamadı linnes. dolayısıyla yeterliliği oldukça tartışılır bir oyuncu. ama mecbur kalabiliriz bütçe oluşturamazsak.

istediğimiz satışları yaparsak iki bek ve iki kanat (biri onyekuru olur) almak en doğrusu olur.

belçika ve hollanda'nın orta ve alt düzey takımları incelenebilir. buralarda 1-2 m vererek alabileceğimiz uygun adamlar bulabiliriz diye düşünüyorum. oyuncu başına 3-4 milyon vererek 4-5 oyuncu alabilecek bir bütçemiz olmayacak.

Senere 6 ay bile güvenilmez bence. Adamda resmen her an sakatlanip 1-2 ay sahalardan uzak kalma riski var.

Şu kadro rahatlıkla kurulabilir ve şampiyon da yüksek ihtimalle olabilir.

lineup.webp

oda olabilir.
yap bakalim bir transfer seysi

Valla 2 sezondur falan PL ve Süper Lig dışında hiçbir şey izlemiyorum. Şunu şunu alalım diyemem ama takımın ihtiyacı olduğu tipleri söyleyeyim.

Bekler tabii ki kötü ama bu bekler geçtiğimiz 2 sezon da aşağı yukarı böyleydi ama o zaman Garry,Onyekuru vardı.Şimdi ise Babel var. Bize basıp gidecek 2 snde ceza sahasına girecek kanat lazım. Fofana bile fark yaratır. Mümkünse 2 kanada da bu tip adam alalım. Yani 2 düzgün kanat alırsak bu beklerle bile idare edeceğimizi düşünüyorum. Mariano zaten o kadar da kötü oynamıyor millet takmış. Şener 2 deparda pert olurken övülüyor. İhale Mariano'ya kalıyor. Solda da Linnes normalde idare ederdi bence ama yarım sezondur oynamadığı için çok kötü de dönebilir.Bilemiyorum o yüzden sol beke adam alsak mı çok emin değilim. Zaten Mariano ile Nagatomo'ya kimse bonservis vermeyecek. Yerine alacağımız adamların da iyi olmasını istiyorsak yüksek ihtimal bonservis vermemiz gerekecek. Takımın kanatta ve forvette eksiği varken beklere para harcamak mantıklı gelmiyor. Sonuç olarak Nagatomo ve Mariano ile sene sonuna kadar devam diyorum. Sol bek alacaksak Göztepe'den Berkan'ın sözleşmesi bitiyormuş sezon sonu. Ona çökebiliriz.

Stoper ise tam muamma. Götçü45 iyi oynadığı maçlarda bile tek hamleyle maçı verme yeteneğine sahip. Donk da bir garip. Ahmed iyi oynarken kesildi. Ona da anlam veremedim. Neyse her şeye rağmen fazla gol yemiyoruz ama gol yollarında acayip leşiz bu yüzden ben olsam stoper de almam.

Nzonzi'ye dehleyeceğiz gibi doğru karar. Seri de yolcu gibi ona da OK. Belhanda'dan 3-4 gelebilir kesinlikle dehlemek lazım
. Terim takımın en iyisi diyor hiç yollayacak gibi değiliz o nasıl olacak bilmiyorum.

Cagne kesinlikle dönmemeli.

Muslera
Mariano Donk Marcao Berkan
Emre Kılınç Lemina Ömer Onyekuru
Adem Forvet

Linnes,Nagatomo,Feghouli,Babel,Falcao diğer yabancılar.Luyindama ile Andone'yi donduruz. 12 yabancı yeter bence.​

Forvete muhtemelen sadece Belhanda'dan gelecek parayla kimi alacağız işte onu bilmiyorum. Gomis gibi biri olsa müthiş olurdu da nereden bulacağız. Vaziyet kötü üstat.Hem para yok hem de kadro kötü. Kurduğum kadroyu da beğenmedim şimdi :asd: Ha yine de yerli kalitesini arttırmamız şart. Senin tabirinle 15 tane turistle bir yere varamayacağımız gün gibi ortada. Ben de bu sezon net olarak anladım bunu.

Valla 2 sezondur falan PL ve Süper Lig dışında hiçbir şey izlemiyorum. Şunu şunu alalım diyemem ama takımın ihtiyacı olduğu tipleri söyleyeyim.

Bekler tabii ki kötü ama bu bekler geçtiğimiz 2 sezon da aşağı yukarı böyleydi ama o zaman Garry,Onyekuru vardı.Şimdi ise Babel var. Bize basıp gidecek 2 snde ceza sahasına girecek kanat lazım. Fofana bile fark yaratır. Mümkünse 2 kanada da bu tip adam alalım. Yani 2 düzgün kanat alırsak bu beklerle bile idare edeceğimizi düşünüyorum. Mariano zaten o kadar da kötü oynamıyor millet takmış. Şener 2 deparda pert olurken övülüyor. İhale Mariano'ya kalıyor. Solda da Linnes normalde idare ederdi bence ama yarım sezondur oynamadığı için çok kötü de dönebilir.Bilemiyorum o yüzden sol beke adam alsak mı çok emin değilim. Zaten Mariano ile Nagatomo'ya kimse bonservis vermeyecek. Yerine alacağımız adamların da iyi olmasını istiyorsak yüksek ihtimal bonservis vermemiz gerekecek. Takımın kanatta ve forvette eksiği varken beklere para harcamak mantıklı gelmiyor. Sonuç olarak Nagatomo ve Mariano ile sene sonuna kadar devam diyorum. Sol bek alacaksak Göztepe'den Berkan'ın sözleşmesi bitiyormuş sezon sonu. Ona çökebiliriz.

Stoper ise tam muamma. Götçü45 iyi oynadığı maçlarda bile tek hamleyle maçı verme yeteneğine sahip. Donk da bir garip. Ahmed iyi oynarken kesildi. Ona da anlam veremedim. Neyse her şeye rağmen fazla gol yemiyoruz ama gol yollarında acayip leşiz bu yüzden ben olsam stoper de almam.

Nzonzi'ye dehleyeceğiz gibi doğru karar. Seri de yolcu gibi ona da OK. Belhanda'dan 3-4 gelebilir kesinlikle dehlemek lazım
. Terim takımın en iyisi diyor hiç yollayacak gibi değiliz o nasıl olacak bilmiyorum.

Cagne kesinlikle dönmemeli.

Muslera
Mariano Donk Marcao Berkan
Emre Kılınç Lemina Ömer Onyekuru
Adem Forvet

Linnes,Nagatomo,Feghouli,Babel,Falcao diğer yabancılar.Luyindama ile Andone'yi donduruz. 12 yabancı yeter bence.​

Forvete muhtemelen sadece Belhanda'dan gelecek parayla kimi alacağız işte onu bilmiyorum. Gomis gibi biri olsa müthiş olurdu da nereden bulacağız. Vaziyet kötü üstat.Hem para yok hem de kadro kötü. Kurduğum kadroyu da beğenmedim şimdi :asd: Ha yine de yerli kalitesini arttırmamız şart. Senin tabirinle 15 tane turistle bir yere varamayacağımız gün gibi ortada. Ben de bu sezon net olarak anladım bunu.

1,5 yıllıgına birini kiralarız , dabbur , balotelli olur . Risk almalıyız bonservisssiz kaliteli oyuncu alıp . Genç oyuncuları kiralamlıyız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ha gencler duyumlariniz olduguna bana özelden atin yine .d yazin iyi dolmustu dm'mim :asd:

Eğer Fatih Terim çift forvet oynatmak istiyorsa takımı bu Babel ile filan olmaz Falcao'nun yanında basan rakibi ısıran mücadele gücü yüksek bir forvet lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt