Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim donku bi türlü önlibero oynatmıyor bari şöyle sağlam önlibero alsın çünkü ortasaha hem alternatifsiz hem de çok zayıf
Terim neyi doğru yapıyo ki.Oynatsa Ahmet'i savunmada Donk da önliberoda olsa Selçuk 11 çıkmaz.Ama bunu düşünecek adam var mı kulübede malesef yok.

Evander sallamasyon gibi duruyor. Adamlar 19 maçta 12 gole katkı yapmış oyuncusunu niye versin ligin ortasında

bende okudum simdi. fena olmaz. istedigim 11 yukarida yazmisim zaten (kaan haric pek zor olmaz)

Nando
Linnes Kaan Marcao Saracchi
Lemina
Mensah Banega
Emre K. Falcao Onyekuru

Yedek

Okan
Sener Ahmet Kaan Emre
Donk
Jimmy Atalay
Adem Andone Babel
1577056841498.webp

Niye bu kadar garip bi sezon oldu ya,ulan zerre tat alamadık.hersey kursagimizda kaldı.ustelik 2 sezondur hakederek şampiyon oluyoruz,bu taraftar,arma ve fatih hoca bu oyuncu grubunun umrsamazligini ve ihanetini haketmedi.koca bi adaletsizlik bıraktık arkamizda, alacağımız var bu ligden.o da sampiyonluk olacak

Falcaoyu beklerken cile cek butun yaz,adam fedakarlık yapip gelsin ve erken oynayacam diye hazır olmadan risk alsın,sacmasapan bi sakatliktan aylardır bi de öyle hasret kal.fbjk beyinsizlerinin yok para için geldi,yok müzmin sakat gibi lağım kokan saçmalıklarıni okumak zorunda kal.tam bi dehşet.falcao ve taraftar bunu haketmedi

Oyle bi ikinci yari olsun ki,bu sezonki şampiyonluğumuzu asla unutmayalım

Musap mensah haberini girdi inşallah doğrudur adam koşuyor mucadele ediyor başarıya aç. am koyalım alayının mensah gelsin

bu da uruguaylı emre olabilir.

fotoğrafa bakınca sağ açıklar arkasına sarkıyor.

şaka bir yana zerre bilgim yok oyuncuya dair. liepzig boş adama yatırım yapmaz diyerek pozitif düşünüyorum.
Defansif anlamda gaddarligi tutuyor. Fena tekmeler atmaya basliyor. Ofansif anlamda inanilmaz rahatlatacak. Hele Onyekuru ile birlikte belkide hic görmedigimiz hizi tempoyu görecegiz. Tek istegim ikisindede adam akilli opsiyonlar olmasi. Ffp sonuna kadar bizde olmalari

bende okudum simdi. fena olmaz. istedigim 11 yukarida yazmisim zaten (kaan haric pek zor olmaz)

Nando
Linnes Kaan Marcao Saracchi
Lemina
Mensah Banega
Emre K. Falcao Onyekuru

Yedek

Okan
Sener Ahmet Kaan Emre
Donk
Jimmy Atalay
Adem Andone Babel

Leminayı cok beğeniyorum ama malesef 11 e yazılmaması lazım çünkü istikrarsız . Ve 4 4 2 ile oynicagımızı düşünüyorum diagne ( doğru kullanıldıgında atar bence ) ve falcao tempolu bi takım yaratacak hoca sol taraf genç ve dinamik oldu sağ tarafada böyle bi operasyon şart . Emre ve mert hakan sene sonu gelir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt