Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alttaki yorumlara bakarsan birçok kişinin yüzü bile kızarmaz. Bu arada halı sahada bacak arası yapınca poposu kalkanlar 2 yıl şampiyon oynamış takımın oyun yapısıyla hocayı eleştiriyor. Ah benim saf insanım.şu yazıyı okudum da hakikatten doğru gibi
Video çok iyi olmuş izlemenizi tavsiye ederim![]()
Siz kimi eleştirmemizi önerirdiniz?Alttaki yorumlara bakarsan birçok kişinin yüzü bile kızarmaz. Bu arada halı sahada bacak arası yapınca poposu kalkanlar 2 yıl şampiyon oynamış takımın oyun yapısıyla hocayı eleştiriyor. Ah benim saf insanım.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen önceki terbiye sınırlarını aşan Fatih Terim yorumlarını bi gözden geçir ondan sonra bana yaz.Siz kimi eleştirmemizi önerirdiniz?
Destek verelim sonuna kadar verelim ama adam gerçekleri söylemiyor ki, hatada ısrar ediyor hatta hatayı başka yerde arıyor yanlış analizler yapıyor, bunun neyine destek verelim. Dese ki oyun sistemimiz yok, hata yaptık, pozisyona giremiyoruz, iyi oynamıyoruz, vs.. destek verin zaman verin halletmeye çalışcaz, herkes destek verir ama bu adam inatlaşıyo resmen.şu yazıyı okudum da hakikatten doğru gibi
Soruya verecek cevabın olmayınca terbiyecibaşı kesildin bakıyorum. Sınırlar görecelidir, herkese terbiyeli olmak gerekir diye bir kural bilmiyorum.Sen önceki terbiye sınırlarını aşan Fatih Terim yorumlarını bi gözden geçir ondan sonra bana yaz.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sus ya çoluk çolukla mu uğraşacağım.Soruya verecek cevabın olmayınca terbiyecibaşı kesildin bakıyorum. Sınırlar görecelidir, herkese terbiyeli olmak gerekir diye bir kural bilmiyorum.