Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu yazıyı okudum da hakikatten doğru gibi
Alttaki yorumlara bakarsan birçok kişinin yüzü bile kızarmaz. Bu arada halı sahada bacak arası yapınca poposu kalkanlar 2 yıl şampiyon oynamış takımın oyun yapısıyla hocayı eleştiriyor. Ah benim saf insanım.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nzonzi seri lemina falcao geliyor dese biri muhtemelen kuş damgası yerdi. Düştüğümüz duruma bak bu adamlardan gram fayda alamadık ve şuan yine nöbet:) bu ne sevgi bu ne aşktır yav bazen diyorum neden bulaştık bu işe ? Ben sadece milli takımı tutuyorum diyen biriyle günde sadece 2-3 sigara içiyorum diyen biride olabilirdim:) neyse canın saolsun cimbomum seviyoruz işte ;)

Belhanda get out lann yallah çölüne senin yüzünden transfer yapamıyoruz 2 senedir

Alttaki yorumlara bakarsan birçok kişinin yüzü bile kızarmaz. Bu arada halı sahada bacak arası yapınca poposu kalkanlar 2 yıl şampiyon oynamış takımın oyun yapısıyla hocayı eleştiriyor. Ah benim saf insanım.

Siz kimi eleştirmemizi önerirdiniz?

bir dönem galatasaray ile karabükspor'da da görev alan hırvat teknik direktör igor tudor, ülkesinde eski takımı hajduk split ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardı.

Kaynak:sözcü

Fatih Terim düşmanlarının gözü yaşlı.

şu yazıyı okudum da hakikatten doğru gibi
Destek verelim sonuna kadar verelim ama adam gerçekleri söylemiyor ki, hatada ısrar ediyor hatta hatayı başka yerde arıyor yanlış analizler yapıyor, bunun neyine destek verelim. Dese ki oyun sistemimiz yok, hata yaptık, pozisyona giremiyoruz, iyi oynamıyoruz, vs.. destek verin zaman verin halletmeye çalışcaz, herkes destek verir ama bu adam inatlaşıyo resmen.

Galatasaray, Le Havre'da forma giyen 23 yaşındaki Zimbabveli forvet Tino Kadewere ile ilgileniyor. Lyon da devrede. (Nehandaradio)

Sen önceki terbiye sınırlarını aşan Fatih Terim yorumlarını bi gözden geçir ondan sonra bana yaz.

Soruya verecek cevabın olmayınca terbiyecibaşı kesildin bakıyorum. Sınırlar görecelidir, herkese terbiyeli olmak gerekir diye bir kural bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt