Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikte kadromuzda durağan oynayan takımı rakip kaleye götüremeyen oyuncular ile yolumuzu ayırmamız gerekiyor adı cismi hiç önemli değil çünkü en büyük sorunumuz rakip kaleye gidemiyor olmamız hani hızlı gitmeyi geçtim de hiçbir şekilde gidemiyoruz

Bu dediğim oyuncular başta Nagatomo&Mariano&Seri&Nzonzi&Belhanda&Feghouli ve Babel şu adamlardan hiçbiri bizi rakip kaleye götürür top taşır adam eksiltir diyebileceğimiz adamlar değil

Bilmiyorum transfer yapmak için paramız olacak mı ama şu oyuncuları kadromuzda görmek isterim
Onyekuru
Mert Hakan
Fabricio Bustos
Emre Kılınç
Bustos deli topçu

Takimin ne bok oldugunu anlamamız açısindan bazı dramatik sonuclarin hayırlı oldugunu düşünüyorum şimdi.dun feghouli golden sonra az biraz iyi oynadı sonra sürekli calima girdi mesela,topu kaybetti.bunlar cani isteyince oynayan gevsek herifler.lemina,omer,falcao,muslera,taylan hariç adam yok takımda.luyindama ve andone de sakat...

"taktik maktik yok bam bam bam" mentalitesine uygun oyuncular önerelim arklar.

muslera
arnold dijk varane robertson
lemina
frenkie thiago
messi lewandowski mane

gibi bir kadro ile FATİH HOCAM efsane işler yapacaktır.
şu kadroyu hocama veremeyen yönetim defolsun gitsin afedersin !

"taktik maktik yok bam bam bam" mentalitesine uygun oyuncular önerelim arklar.

muslera
arnold dijk varane robertson
lemina
frenkie thiago
messi lewandowski mane

gibi bir kadro ile FATİH HOCAM efsane işler yapacaktır.
Kimmich + Ronaldo eksik . Bir de thiago yerine KDB

Bustos deli topçu
İlk çıktığı zamanlar ben geliyorum diyordu resmen bayağı bayağı kendi yaş grubunda en iyisi olacak deniliyordu yavaş yavaş Arjantin milli takımında da şans bulmaya başlamıştı ama son zamanlarda yerinde saydı artık 23 yaşına geldi hala kendisini ispat edebilmiş değil ama acayip bir potansiyel bu Bustos

Adamda yok yok hızı-top kullanma becerisi-defansı-çalışkanlığı-adam eksiltmesi-pas orta becerisi futbol bilgisi her şey var koy sağ önde de çok rahat oynar bayağı bilinçli şekilde oynuyor oyunu, eğer bek oyuncusu için ayırabilecek bir paramız varsa sonuna kadar Bustos'un alınmasını isterim bu iş öyle Mariano&Şener&Linnes ile filan olacak gibi değil

Allahini seven sivasli futbolculari yazmasin Bi kere Adamlarin baskani Fenerli ve takimlari cok iyi gidiyor hayatta vermezler

Hareketli Adamlar lazım.

Onyekuru + X*

*X de hızlı akan bir adam olmalı. Aslında Bruma yı kiralasak güzel olur.

Bruma___Feghouli__Onyekuru
__________Falcao

devre arasi cityden angeliñoyi kiralabilsek keske

ofansif anlamda çok yetenekli bir sol bek

Ben buyum renktas
IMG_20191211_215559.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt