Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EL5J0y5WwAEemhT

pato için gittiler dediki bonservis sorunu var pato bedavaya ülkesine döndü , dedilerki modeste bonservis sorunu var bedavaya kölne geldi bize asıl gereken futbol kanunlarını bilen iyi bir sportif direktör. abdurahimle olacak iş değil
mutlaka. Zaten bizden baska dunyanin her yerinde SD'ler yapiyor bu isi.

oyuncu satma konusunda ligteki en berbat takım olabiliriz şampiyon takım 1 oyuncusunu bile satamıyor satmayı geçtm talip bile çıkmıyor

yönetim anlamındaki rezilligi gösteriyor maalesef bu

Takımda yeni yüzler görmek herkesin hoşuna gider muhtemelen ama şöyle de bi durum var: Sivas sporun kadro bizde olsaydı bu puanı toplayabilir miydik? Bana göre toplayamazdık, iki üç haftada bir zor güç bela galip gelirdik ve hocamız bu kadroya rağmen düşme hattında değiliz diye kahraman ilan edilirdi heralde kendini.

6 Ay sonra sözleşmesi bitecek emre için 2 milyon veripte başka mevkilere para yok diye zırlarlarsa çok sert eleştiriyi hakederler kimse kusura bakmasın
Sivasin 2 ye birakacagini mi sandiniz 5 veya 6 Fenere satarlar Sonra buraya gelip Vedata agladiginiz gibi onada ağlsrsiniz Sozlesmesi bitiyo diye adamlar sana bedavaya versin Futbolcusunu,sampiyon olamasalar bile Clye gitme sanslari varki bu bile onlar icin harika bi ekonomik kaynak.

Tarihimizin en pahali 2 ortasahasi kadromuzda ancak ikisi de kadrodisi birakildi yuce taktisyen tarafindan. Daha iyi oyuncular gelmeyecek zaten.

Kimse gelmesin, çöpleri doldurmasın yine giderayak can havliyle.
Hic bi bok yiyemedi o adamlar g.t boklu adamlar icin Efsanemizi elestirecek degiliz

oyuncu satma konusunda ligteki en berbat takım olabiliriz şampiyon takım 1 oyuncusunu bile satamıyor satmayı geçtm talip bile çıkmıyor

O yuzden bir sportif direktör şart.Fener ne satışlar yaptı ve hepsi o beceriksiz denilen comolli sayesinde.Elif denilen yetenek fakiri adamdan ne para kırdılar.

Bedeviyi Araplara 10a satacakken manyak gibi yalvarıp takımda tuttuk bize herşey müstehaktır

Sivasin 2 ye birakacagini mi sandiniz 5 veya 6 Fenere satarlar Sonra buraya gelip Vedata agladiginiz gibi onada ağlsrsiniz Sozlesmesi bitiyo diye adamlar sana bedavaya versin Futbolcusunu,sampiyon olamasalar bile Clye gitme sanslari varki bu bile onlar icin harika bi ekonomik kaynak.

Oyuncu parladıktan sonra kim olsa verin parasını alın der. Getirinde takım kurayım der. Asıl mesele yetenekleri parlamadan ucuza getirebilmek. Geçen sezon devre arası Rize'ye 1-2m atsan Vedat'ı alırdın. Ama gittiler Kasımpaşa'nın psikopatına 13m kazıklandılar. Sonra o beğenilmedi, Vedat 5-6 milyona çıkınca getirin bana Vedat'ı oldu. Aynı şekilde Belçika'dan Samatta. Çakne'ye verdiğin para ile devre arası 2 Samatta alırdın. Sezon sonu değeri 15m olunca Samatta istendi.

O olmadı şunu al, bu olmadı bunu al. Bu şekilde takım yönetilmez. Teknik direktör mali yönetimden zerre anlamıyor. Habire oyuncu istiyor. Para olsa her sezon takımı komple değiştirecek. Ben ffp'den memnunum açıkçası. Ffp olmasa kulübü boyle silik bir yönetimle batırması hiçte zor değil.

belhanda satılmayacağı için oyuncu alamayacağız gibi görünüyor.

takımın neresinden tutsan elinde kalıyor neresine el atalım anlamadık koca kulüpte Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç gibi 2 oyuncu çıkartamıyorsan kapatın o altyapıyı külli zarar

Quinteronun muhteşem bir sol ayağı var.Frikikleri ve şutları muhteşem.Çok rahat adam geçip pas atabiliyor.Ofans konusunda first class bir oyuncu libertadores kupası finalindede tek başına maçı almıştı ama avrupada yapamasının sebebi mental sorunlar ve defans zafiyeti olduğunu düşünüyorum ama bizim ligde Hagi ve Sneijderden sonraki en iyi 10 numaramız olur.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oyuncu parladıktan sonra kim olsa verin parasını alın der. Getirinde takım kurayım der. Asıl mesele yetenekleri parlamadan ucuza getirebilmek. Geçen sezon devre arası Rize'ye 1-2m atsan Vedat'ı alırdın. Ama gittiler Kasımpaşa'nın psikopatına 13m kazıklandılar. Sonra o beğenilmedi, Vedat 5-6 milyona çıkınca getirin bana Vedat'ı oldu. Aynı şekilde Belçika'dan Samatta. Çakne'ye verdiğin para ile devre arası 2 Samatta alırdın. Sezon sonu değeri 15m olunca Samatta istendi.

O olmadı şunu al, bu olmadı bunu al. Bu şekilde takım yönetilmez. Teknik direktör mali yönetimden zerre anlamıyor. Habire oyuncu istiyor. Para olsa her sezon takımı komple değiştirecek. Ben ffp'den memnunum açıkçası. Ffp olmasa kulübü boyle silik bir yönetimle batırması hiçte zor değil.

Hocam size bu konuda hak veriyorum ama öte yandan taraftar faktörü de var. Marcao geldiğinde mesela neredeyse yönetim linç ediliyordu ki bence geldiği fiyata oranla gayet iyi bir adam. Aynı şekilde Falcao transferi de var. İsmi ne kadar büyük olursa olsun 34 yaşına gelmiş bir oyuncuyu oynatmak yatırım olmuyor benim gözümde. Eğer yatırım yapacağım diyorsan Falcao gibi oyuncuları ayıracağın bütçeyle 2-3 gence yatırım yapacaksın. Falcao bir taraftar transferiydi çünkü taraftarımız yıldız isim istiyordu. Sen o paraya 2-3 genç alıp oynatsan, ilk kötü sonuçta istifa sesleri duyulmaya başlardı ne yazık ki..

Diagne konusunda ise ben size katılmıyorum. Sorunlu bile olsa geçtiğimiz sezon 30 gol atmış bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu oyuncudan faydalanamayıp, onun potansiyelini kullanmadan yaka paça takımdan göndermek ( ki 13 milyon avro verdiğimiz bir adam) bence hem yönetimin hem de teknik ekibin büyük bir başarısızlığıdır.

onyekuru-shaqiri- sağ be sol bek- banega- emre kılınç- mert- stoper-forvet(olursa ndiaye) ÇOK ADAM LAZIM ÇOK

Çok iyi bir hücum hattı kurmamız lazım 2013 te semih dany ile bile şampiyon olduk emin donk marcao ahmet idare edebilir stoper alsak tabi iyi olur ama öncelik hücum telekomda bile rahat pozisyona giremiyoruz 2 hızlı kanat first class bir 10 numara mert hakan ve pires gücü ve hava hakimiyeti yüksek bir santrafor gerek.

Sayın yönetim bu post, eleştiri değil hakaret içerir.Türevleri de antuda mevcuttur.Boldladığım yerlerde kanıttır.
Antuda mevcuttur derken benim kuş olduğumu falan iddia ediyorsan eğer, aklı başında her rakip taraftar şu anki halimizden zevk alıyordur ve td değiştirmemizi istemez.
Kendi sahasında tuzla’ya bile yenilmiş, avrupa’da şans eseri sadece bir gol atmış, averaj takımı olarak dünyanın dalga konusu haline gelmiş, 6 kasımda tekrar 6 gol yemiş, futbol adına hiçbirşey yapmayan bir td’nin gitmesini neden istesin bir antulu. Ayrıca Galatasaray’ın şu halinde başındakileri savunanlar antudakilerden daha düşüktür gözümde

Menajerlere biraz para yedirmek gerekiyor. Menajerlerin kucağında gezmek doğru değil ama oyuncu satarken iyi bir menajer şart. Biz bakkal usulü satmaya çalıştığımız için böyle oluyor. Sportif direktör şart değil ama hocanın güvendiği bir isim gelecekse -mesela o Milan'da çalıştığı adam- faydasını görebiliriz. Yoksa fenerin sportif direktör sevdasını da gördük.

Hocam size bu konuda hak veriyorum ama öte yandan taraftar faktörü de var. Marcao geldiğinde mesela neredeyse yönetim linç ediliyordu ki bence geldiği fiyata oranla gayet iyi bir adam. Aynı şekilde Falcao transferi de var. İsmi ne kadar büyük olursa olsun 34 yaşına gelmiş bir oyuncuyu oynatmak yatırım olmuyor benim gözümde. Eğer yatırım yapacağım diyorsan Falcao gibi oyuncuları ayıracağın bütçeyle 2-3 gence yatırım yapacaksın. Falcao bir taraftar transferiydi çünkü taraftarımız yıldız isim istiyordu. Sen o paraya 2-3 genç alıp oynatsan, ilk kötü sonuçta istifa sesleri duyulmaya başlardı ne yazık ki..

Diagne konusunda ise ben size katılmıyorum. Sorunlu bile olsa geçtiğimiz sezon 30 gol atmış bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu oyuncudan faydalanamayıp, onun potansiyelini kullanmadan yaka paça takımdan göndermek ( ki 13 milyon avro verdiğimiz bir adam) bence hem yönetimin hem de teknik ekibin büyük bir başarısızlığıdır.

Katildigim yerler var. Oyuncularin potansiyelini kullanamadigimiz cok net. Yalniz kulupler taraftarin fikrine gore transfer yapmamali. Hele Turk kulupleri gibi butcesi sinirli kulupler. Bu isi profesyonelce yapan elemanlar lazim. Abdurrahim araciliyla menajerlerin kucagina oturup nereye varacagiz? Taraftar Falcao'yu ister. Ne olmus yani? Herkes-yildiz oyuncu sever. Onemli olan kulup yetkililerinin eldeki mevcut butce ile goze hos gelen bir futbol oynayacak ekip kurmasi. Oyle olsa kimsenin aklina Falcao gelmezdi.

Diagne konusuna gwlince, adama para veren cikmadi. Tek enayi bizmisiz demekki. Nasil olsa Araplara sokarim diye futbolcu transfer edilmez. O adama giden para-bugun bizim elimizi kolumuzu bagliyor. Sadece gol sayisiyla olmuyor. Oynamak istedigimiz sistemde boyle bir oyuncuya yer var mi? once ona bakmak gerekiyor. Kale agzi golculeri Anadolu topcularidir. Galatasaray'da kale agzinda bekleyerek gol atamazsin. Rakiplerin o alani bos birakmaz. Buyuk takimlarin her daim oyunun icinde olan forvetlere ihtiyaci olur.

Antuda mevcuttur derken benim kuş olduğumu falan iddia ediyorsan eğer, aklı başında her rakip taraftar şu anki halimizden zevk alıyordur ve td değiştirmemizi istemez.
Kendi sahasında tuzla’ya bile yenilmiş, avrupa’da şans eseri sadece bir gol atmış, averaj takımı olarak dünyanın dalga konusu haline gelmiş, 6 kasımda tekrar 6 gol yemiş, futbol adına hiçbirşey yapmayan bir td’nin gitmesini neden istesin bir antulu. Ayrıca Galatasaray’ın şu halinde başındakileri savunanlar antudakilerden daha düşüktür gözümde
Eleştiri ile hakaret iki ayrı kavram.Sen bu iki kavram arasındaki farkı gözetemiyorsan yaptığın yorumlarında zaten pek bir değeri yok.Klübün kurucusu Ali Sami Yen beyin bile oğlum diye hitap ettiği klüp efsanesine biraz saygı.İstemezsin gider, yada gitmez bunlara tabiki kimse karışamaz ama hakaret varsa ben karışırım.Burası Galatasaray forumu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt