Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.393
- 47.938
- 4.933
Melonun takımından matheus fernandes olabilir, durdum yere bu herif niye geldi ?Uğur Karakullukçu : Galatasaray Brezilya'dan bir orta saha bakıyor. (vole)
Ekli dosyayı görüntüle 67671
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Melonun takımından matheus fernandes olabilir, durdum yere bu herif niye geldi ?Uğur Karakullukçu : Galatasaray Brezilya'dan bir orta saha bakıyor. (vole)
Uğur Karakullukçu : Galatasaray Brezilya'dan bir orta saha bakıyor. (vole)
DuduuuuUğur Karakullukçu : Galatasaray Brezilya'dan bir orta saha bakıyor. (vole)

Var abi.Forum'da sorun mu var ? Arada bir hata alıyorum. @Keramettin TANRIVERDİ
Anladım. Teşekkür ederim.Var abi.
Mario Gotze'nin de sozlesmesi bitiyormus.
Sence de inanılmaz düşüş yaşamadı mı reis ? Durumunun N'Zonzi veya Seri den çok farklı olacağını zannetmiyorumMario Gotze'nin de sozlesmesi bitiyormus.
Zaten Dortmund'dan gozden dusmesi bizim gibi kulupler icin anca firsat transferi olabilir. Yasi henuz 27 mis ben daha yasli zannettim. Tabiki kafasinda futbol oynamak var mi asil soru bu, cunku dedigin gibi kac yildir dususte.Sence de inanılmaz düşüş yaşamadı mı reis ? Durumunun N'Zonzi veya Seri den çok farklı olacağını zannetmiyorum
Toplayabilecek durumda olsaydı Dortmund da forma şansı bulurdu en azından
Alper bence yeni bir Max Kruse olacak. Kafası artık futbol'da değil, Götze kendisine tekrar bir şans veren Dortmund'da bile artık süre bulamıyor. Ayrıca artık çevikliğini falan kaybetmiş. Son bir vurgun yapacak, gerçi yaşına göre vurgun için henüz erken ama 27 yaşında olmasına rağmen 33 yaşındaki bir psikoloji'de eğer alırsak çok ah ederiz.Zaten Dortmund'dan gozden dusmesi bizim gibi kulupler icin anca firsat transferi olabilir. Yasi henuz 27 mis ben daha yasli zannettim. Tabiki kafasinda futbol oynamak var mi asil soru bu, cunku dedigin gibi kac yildir dususte.
Yoo luyinin yanina Tecrubeli birini aramiyormuyduk eger iyi performans verirse luyin ile bu oyuncuyu oynatiriz marcaoyuda 7 veya 8 e satarizda Costa bonservis olarak sıkıntıda olduğumuz bu günlerde mantıksız değil. Başakşehirde oldukça iyiydi ve tecrübesi var yarım sezon götürür Luyindama dönünce yedek stoper olur.
Max Krusede bizim Falcao gibi sakatlik sorunu olmasa ligde iyi isler yapar benceAlper bence yeni bir Max Kruse olacak. Kafası artık futbol'da değil, Götze kendisine tekrar bir şans veren Dortmund'da bile artık süre bulamıyor. Ayrıca artık çevikliğini falan kaybetmiş. Son bir vurgun yapacak, gerçi yaşına göre vurgun için henüz erken ama 27 yaşında olmasına rağmen 33 yaşındaki bir psikoloji'de eğer alırsak çok ah ederiz.
Cruzeriodan Ederson galiba twitterda birkaç yerde görmüştümUğur Karakullukçu : Galatasaray Brezilya'dan bir orta saha bakıyor. (vole)
Cruzeriodan Ederson galiba twitterda birkaç yerde görmüştüm
Sakatlık sorunu yok ki, mental olarak sorunlu biri yoksa sağlam olsa o yaşta Türkiye'ye bir Alman gelmez. Çok çok iyi para verilmediği sürece, zira Max Kruse Bundesliga'da her daim piyasası olan bir oyuncudur.Max Krusede bizim Falcao gibi sakatlik sorunu olmasa ligde iyi isler yapar bence