Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlık sorunu yok ki, mental olarak sorunlu biri yoksa sağlam olsa o yaşta Türkiye'ye bir Alman gelmez. Çok çok iyi para verilmediği sürece, zira Max Kruse Bundesliga'da her daim piyasası olan bir oyuncudur.
Bi ara baya iyi gidiyordu 3veya 4 hafta oynayamadi o zamandan beri ortalarda yok hatta asist kralliginda liderdi

fegh oynayacaksa 10 da oynar dün belli oldu kanatlar ve bekler akan adamlar olmalı

8 no transferi olabilir olacaksa mensahı alabiliriz kayseri çöktü

Ekici Guilerme takası olacakmış devre arası.

Spor bakanı dun akşam olan kadına şiddet konusunda en agir cezaları vereceğiz diye açıklama yaptı mı?
Terim basın açıklaması yapsa yarim saat sonra ekrana çıkıp marka değeri diye kafanızı ütülerdi.

Ulan çok acıkmışım yoğurtsuz sofraya oturmam,böyle biline ve not :yoğurt erkenden doygunluk sağlar,diğer yemeklerden az tüketirsiniz...

Emre Morun yetenekli oldugunu herkes biliyodurda Seri Dumduz bi topcu hic bi extrasi yok ne guc ne hiz ne top calma ne calim ne pas hic bisey hic Bunun yaptigi hatalari Belhanda yapiyor Taraftarinda Belhandaya yapmadigi Kalmadi
Emre mor yetenkli de sadece surat ama o fizikle adama top oynatmazlar pasam bos alan bulacakta alip gidicek yerim oyle yetenegi 2 ligte bile kadroya giremez biraksin futbolu bence hali sahada acun takimina alsin sov yapar

Rodop: Galatasaray’ın ocak ayında transfer listesine aldığı stoper beni mutlu etti. Terim “geçmişine değil geleceğine yatırım” derken genç ve yetenekli kişiler gündeme gelmesi süper. not: yarın ya da öbür gün biraz daha netleştireyim paylaşabilirim sizlerle..

Rodop: Yazdığıma pişman etmeyin, zorlamayın.. bonservisli futbolcu, luyindama transferi gibi bir yol izlenecek.

Rodop: Galatasaray’ın ocak ayında transfer listesine aldığı stoper beni mutlu etti. Terim “geçmişine değil geleceğine yatırım” derken genç ve yetenekli kişiler gündeme gelmesi süper. not: yarın ya da öbür gün biraz daha netleştireyim paylaşabilirim sizlerle..

Rodop: Yazdığıma pişman etmeyin, zorlamayın.. bonservisli futbolcu, luyindama transferi gibi bir yol izlenecek.
'Ben bi sey yazayim da o zamana kadar bi isim bulurum sonunda da anlasamadi taraflar der konuyu kapatirim'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt