Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop: Galatasaray’ın ocak ayında transfer listesine aldığı stoper beni mutlu etti. Terim “geçmişine değil geleceğine yatırım” derken genç ve yetenekli kişiler gündeme gelmesi süper. not: yarın ya da öbür gün biraz daha netleştireyim paylaşabilirim sizlerle..

Rodop: Yazdığıma pişman etmeyin, zorlamayın.. bonservisli futbolcu, luyindama transferi gibi bir yol izlenecek.
Kaan Ayhan veya Yerry Mina bence.

Edit: Y tweeti atmış. Falcao arkadaşını getirecek diyordu. Bence Mina olabilir.

Kaan icin rahat 10 milyon isterler. Düsmemek icin kynayan takim kisin en iyi defans oyuncusunu anca o rakamlara satar

Emre mor yetenkli de sadece surat ama o fizikle adama top oynatmazlar pasam bos alan bulacakta alip gidicek yerim oyle yetenegi 2 ligte bile kadroya giremez biraksin futbolu bence hali sahada acun takimina alsin sov yapar
Yaw topcu olur yada olmaz belki erken futbolu birakir ama bir yetenegi oldugu kesin konumuz o degil Seride bunlardan hic biri yok bu adam nasil bu kadsr iyi yerlere gelmis anlamiyorum kosmuyor basmiyor gucu yok calim atamiyor pas atamiyor .hic bi ozelligi yok

Yaw topcu olur yada olmaz belki erken futbolu birakir ama bir yetenegi oldugu kesin konumuz o degil Seride bunlardan hic biri yok bu adam nasil bu kadsr iyi yerlere gelmis anlamiyorum kosmuyor basmiyor gucu yok calim atamiyor pas atamiyor .hic bi ozelligi yok
O zaman iyiydi iste renktas guzel sistemleri vardi bu da isliyodu 39 yasindayken

Oyle bakmamak lazim olaya bugun seriyi al psg ye koy hayran kalirsin seri nzonzi sistem takimlarinda onemli disli olur ama bizim gibi ne yaptigi belli olmayan karambol futbolunda soner giderler

Rodop "Y" tweeti atmış.

2 ihtimal var. 1. Yıldırım Mert Çetin. 2. Yerry Mina

mina niye gelsin buraya oynuyo zaten şu an epl görmüş adam seri gibi salar kesin burda

Yoksa Yarmolenko mu? Tabii benimkisi hayal. Sağ kanada olsaydı manyak olurdu haa. Euro 2012'de çılgın atmıştı

yine bonservisli stoper mi alacağız yaw Yeter ulan. !

Bonservisli adam alacağız da kimi yolladık merak ediyorum. Belhanda Feghouli Babel dışında para edecek adam yok. Onları da anca araplara veya çine satarsın.

Bir ara Jordan Ibe ismi geçiyordu.. İyice gözden düştü Bournemouthtta kiralık opsiyonlu zorlasak güzel iş olur.. Sturridge Trabzona geldikten sonra Ibe da gelir bu lige yeter ki işi bilen yönetici olsun..
Keşke kapabilsek sene sonunda sözleşmesi bitiyor, ligde o kadar saçma sapan kanat oyuncusu iş yapıyor Jordan Ibe 'da çok iş yapardı

I have a dream...

lineup (2).png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt