- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam gibi teknik heyet ve adam gibi yöneticiler lazım herşeyden önce.Kadro bazında iyiyiz ama doğru kullanamıyoruz.
Birde bu belhanda feguli mariano gibi oyunculardan kurtulmamız şart hem doymuşlar hemde yetersizler bence ne kadar isimleri büyük olsa da
Bende de.Sağ gözüm atip duruyo iyi bisey mi olacak lan
Sağ gözüm atip duruyo iyi bisey mi olacak lan
sükrü hanedar: "nzonziyi alin, mkhitaryan ve kalinici verin"
a spor
Bu oyuncuları bilmiyorum, hiç izlemedim ama sizlere takip ettiğim müthiş bir 10 numara, merkez orta saha oyuncusu söyleyeyim uygun fiyata alırsak süper olur daha 22 yaşında kaçırmazsak önümüzdeki 10 yıl boyunca bir daha 10 numara aramayız ya da 40-50 milyon euro'lara büyük takımlara satabiliriz. Dün Monterrey - Liverpool maçını izleyenler bilecektir.Terim onayı verdi! Cimbom'a çifte Sambacı
Kötü gidişatın ardından Tuzlaspor galibiyetiyle tekrardan morallenen Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazanırken, gözden çıkarılan Nzonzi ve Seri'nin yerine düşünülen isimler belli oldu. "Artık geçmişe değil geleceğe yatırım yapacağız" diyen Terim'in, scout ekibinin önerdiği Midtjylland'ın 8 numarası ve Cruzeiro'nun 6 numarasına onay vermesi üzerine yönetim de harekete geçti. Fotomaç.
Takvim'in haberine göre scout ekibi, Danimarka ekibi Midtjylland'ta forma giyen Evander ile Brezilya kulübü Cruzeiro'da oynayan Ederson'un ismini teknik heyete önerdi.
Son zamanlarda sık sık "Artık futbolcuların geçmişe değil geleceğine yatırım yapacağız" diyen teknik direktör Fatih Terim'in de Ederson ve Evander'e verdiği ifade ediliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 67729Ekli dosyayı görüntüle 67730