Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Linnes Kaan Marcao Rodrigues
Lemina Ederson
Bruma Carlos Rod. Onyekuru
Falcao

Bu oyuncuları bilmiyorum, hiç izlemedim ama sizlere takip ettiğim müthiş bir 10 numara, merkez orta saha oyuncusu söyleyeyim uygun fiyata alırsak süper olur daha 22 yaşında kaçırmazsak önümüzdeki 10 yıl boyunca bir daha 10 numara aramayız ya da 40-50 milyon euro'lara büyük takımlara satabiliriz. Dün Monterrey - Liverpool maçını izleyenler bilecektir.

Hasan ve Emre ye illetim bu oyuncu yu. Belki değerlendirme yaparlar.

mexicodan iyi topcular bulabiliriz ama mexicolar sikinti herifler o biraz kotu

Brezilyadan alacagimiz oyuncular Shaktar scout seviyesinde mi yoksa ucuz bahtimiza ne cikarsa seviyesi mi?

duyum var mi arif ozelden almanyada forma giyen bir sol bekten bahsetmistin de adini sorunca cvp vermedin heralde tlf caldi o an.
O genç alman oyuncu da son anda pürüz çıkmıştı. Menajer birden ekstra para istedi.

Şu anda aldım yorumlara göre Rodriguez/Sarrachi ikisinden birisi 99% gelecek.

Brezilyadan alacagimiz oyuncular Shaktar scout seviyesinde mi yoksa ucuz bahtimiza ne cikarsa seviyesi mi?
Bu seviyede:

jo-neu-514.webp

Alex txeira gelirse enfes olur o çocuğun hayraniyim ama bence imkansız çin kulübü sağlam.para ister ayrıca oyuncunun maaşı çok yüksek 10milyon kemiksiz alıyor diye biliyorum

Galatasaray'a bedava hücum kanat! !/b] Resmen... Son dakika transfer haberleri...

Ekli dosyayı görüntüle 67727

Ara transfer transfer dönemini dört gözle bekleyen Galatasaray'da son dakika gelişmesi... Flaş bir kararla takımından ayrılan oyuncunun menajeri, hücum kanat arayan sarı kırmızılıların kapısını çaldı! ...

Takvim'de yer alan habere göre; Kayserispor ile yollarını ayıran Bilal Başaçıkoğlu'nun menajeri, oyuncusunu Galatasaray'a önerdi!

Kayserispor'da yaşanan sorunlar sonrasında sözleşmesini fesheden 24 yaşındaki oyuncu şu anda bonservis bedeli ödenmeksizin transfer edilebilir.

Kayserispor'un yaşadığı finansal problemler nedeniyle kulüpte 1 milyon euro ücretini bırakarak ayrılan Bilal, "Kayserispor'dan ayrılmamın arkasında birçok neden var. Bu konuda çok yorum yapmak istemiyorum. Her iki taraf için de ideal çözüm bu olduğu için yolları ayırdık." ifadelerini kullandı.

Ağır çöp bu çocuk

Bu arkadaş yazın baya doğru haber yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada arda gelirse ortalık fena karışır benden söylemesi.
Hala gelirse yaziyorsunuz,bakin gelsin demiyorum hatta gelmesin diyenlerdenim,ama coktan geldi bile alistirin kendinizi artik,bu gercekle yuzleselim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt