Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'a bedava hücum kanat! !/b] Resmen... Son dakika transfer haberleri...

Ekli dosyayı görüntüle 67727

Ara transfer transfer dönemini dört gözle bekleyen Galatasaray'da son dakika gelişmesi... Flaş bir kararla takımından ayrılan oyuncunun menajeri, hücum kanat arayan sarı kırmızılıların kapısını çaldı! ...

Takvim'de yer alan habere göre; Kayserispor ile yollarını ayıran Bilal Başaçıkoğlu'nun menajeri, oyuncusunu Galatasaray'a önerdi!

Kayserispor'da yaşanan sorunlar sonrasında sözleşmesini fesheden 24 yaşındaki oyuncu şu anda bonservis bedeli ödenmeksizin transfer edilebilir.

Kayserispor'un yaşadığı finansal problemler nedeniyle kulüpte 1 milyon euro ücretini bırakarak ayrılan Bilal, "Kayserispor'dan ayrılmamın arkasında birçok neden var. Bu konuda çok yorum yapmak istemiyorum. Her iki taraf için de ideal çözüm bu olduğu için yolları ayırdık." ifadelerini kullandı.
Bu zaten kesin dort buyuklerden biri ile anlaştı bence yakinda goruruz

Hala gelirse yaziyorsunuz,bakin gelsin demiyorum hatta gelmesin diyenlerdenim,ama coktan geldi bile alistirin kendinizi artik,bu gercekle yuzleselim

Ben her şeye rağmen böyle bir aptallık yapacaklarını düşünmüyorum. Tabi gelirse de çok şaşırtıcı olmaz ancak gelmeyeceğini düşünüyorum dediğim gibi.

İlla brezilyalı olsun diyorsanız... Renato Agusto derim. Kısa vadede yardım eder takıma ofansif anlamda.

Galatasaray'a bedava hücum kanat! !/b] Resmen... Son dakika transfer haberleri...

Ekli dosyayı görüntüle 67727

Ara transfer transfer dönemini dört gözle bekleyen Galatasaray'da son dakika gelişmesi... Flaş bir kararla takımından ayrılan oyuncunun menajeri, hücum kanat arayan sarı kırmızılıların kapısını çaldı! ...

Takvim'de yer alan habere göre; Kayserispor ile yollarını ayıran Bilal Başaçıkoğlu'nun menajeri, oyuncusunu Galatasaray'a önerdi!

Kayserispor'da yaşanan sorunlar sonrasında sözleşmesini fesheden 24 yaşındaki oyuncu şu anda bonservis bedeli ödenmeksizin transfer edilebilir.

Kayserispor'un yaşadığı finansal problemler nedeniyle kulüpte 1 milyon euro ücretini bırakarak ayrılan Bilal, "Kayserispor'dan ayrılmamın arkasında birçok neden var. Bu konuda çok yorum yapmak istemiyorum. Her iki taraf için de ideal çözüm bu olduğu için yolları ayırdık." ifadelerini kullandı.
Bunun emre mordan en fazla 1 tik fazlası var

Fatih terim boşuna demiyor ocak ocak diye taraftar takımdan çok transfere sevdalı olursa arpası da ona göre olur.İmparator bu işi biliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt