Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne'yi halı saha maçında bile oynatmam ben renkdash. Pres yapmıyor, mücadele etmiyor, önüne top gelecek de atarsa atacak belki yoksa o da yok. Ee bunu sokaktaki herhangi bir adam da yapar zaten.

Bunların hepsini yıllık 7 milyon euro alan Falcao çok güzel yapıyor renktaş, haklısın.

Adam en azından penaltı yaptırıyor, penaltı. Uzun bacaklarıyla top tutabiliyor.

Bunların hepsini yıllık 7 milyon euro alan Falcao çok güzel yapıyor renktaş, haklısın.

Adam en azından penaltı yaptırıyor, penaltı. Uzun bacaklarıyla top tutabiliyor.

İyi de ben Falcao yapıyor mu demişim niye ad hominem yapıyorsun? Falcao'nun bir kariyeri, tecrübesi var. Fb maçında attığı ofsayttan verilmeyen golü Diagne 10 kere denese atamaz. Kalite diye bir fark var.

diger kolpaci kaynaklar dogrulamadan inanmam

Belhanda yerine artık Sasa Ilic gibi oyuncu istiyorum. Mücadele edecek, zeki, skorer bir 10 numara Allahım lütfen...

1577053960624.webp

saracchioyu bild de yazmis geliyor herhalde

Koşan mücadele eden ısıran bi orta saha istiyorum artık.Yıllardır orta sahada rakibi boğan top kapan adam eksikliğimiz var.Bi nebze Ndiaye yapıyodu bunu onun da ne kadar yapabildiğini gördük.Muhakkak sert ve top kapabilen adam almamız lazım.Savunma yapamamızın en büyük nedenlerinden birisi zaten orta saha oyuncularımızın rakibi bozmaya yönelik değil defansa koşmasından kaynaklı.Lemina,Melo tarzı orta sahada rakibi bozacak adam olması lazım.Kanatları da hızlı ve çalım yeteneği olan topu alıp gidebilecek adamlara emanet etmeliyiz.Bu tarz oyuncular olursa oyun kurucu olarak ağır olsa da beyniyle oynayan bi 10 numara her türlü besler bu adamları.Hele ki arkasında da sert ve mücadele gücü yüksek 2 tane orta sahayla daha da iyi bi performans gösterir savunma birinci önceliği olmayacağı için.Devir artık hızlı ve içeri katedebilen kanatların devri.1 kanat içeri kat eden ters ayaklı biriyle,diğer kanat da çizgiye inip yapacağı ortalarla forvet hattını besleyebilmeli.Tabi ki beklerin de sürekli hücuma çıkıp kanat oyuncusuna desteğe gideceği gibi.

Bu kosovalı futbolcu bize mi geldi ? yada gelecek mi?

Sol tarafi Tamamen degisecek Sanirim
Onyekuru-sarachi

sag Kanatta Bruma+linnes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt