Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Hakan bence de gereksiz hype'leniyor şu an. Kötü oyuncu asla değil. Yeteneği ve kalitesi var ama bu tarz oyuncuları çok aldık geçmişte. Hangisi tutunabildi? Şu an öyle bir hava yaratılıyor ki Mert Hakan gelince Galatasaray uçuşa geçecek, içinden Messi çıkacak.

Almadan önce şişirdikçe şişiriyoruz birkaç maç kötü oynayınca sen çöpsün, kim aldı seni bu kulübe gibi yorumlar gelecek. Bence şişirmeye ve beklentileri yüksek tutmaya gerek yok hiçbir oyuncuya.

Rodop gidenlerden daha fazla gelecek dedi.
Luyi
Seri
NZonzi
Mariano
Emre Mor
Belhanda
Bence en az 7 transfer yapilacak ve daha Babel, Fegh gibilerin gitme olasiligi da var.

Muslera
Linnes Stoper Marcao Solbek
Feghouli Lemina O.Saha O.Saha Onyekuru
Falcao

1 stoper
2 orta saha
1 solbek

4 genç adam bulun getirin.

Ben burda bunu hep savundum cunku en azindan.mucadele ediyor kosuyor basiyor diyordum Taraftari kusmus kosmuyor bile artik hic bisey umrunda degil .Cezali duruma duseceksede boyle bi durumda dussun zaten .Ben Mert Hakani izlemedim bile diger futbolculari elestirip Belhandaya sesini cikarmaman tuaf bisey
Ben faslida bi art niyet görmüyorum ki takim kötü o da iyi degil bu kadar basit. Bu kötü oyunda bile takimin en iyisi ama bu adamin adi cikmis daha ucaktan inmeden sneijderin formasını aldi diye bütün antilik bu, kral takimin en kotu halinde bile en iyisi. Burda yok hainnn ihanet ediyor vs laflari dönüyor komedi 😃

Ben faslida bi art niyet görmüyorum ki takim kötü o da iyi degil bu kadar basit. Bu kötü oyunda bile takimin en iyisi ama bu adamin adi cikmis daha ucaktan inmeden sneijderin formasını aldi diye bütün antilik bu, kral takimin en kotu halinde bile en iyisi. Burda yok hainnn ihanet ediyor vs laflari dönüyor komedi 😃
Suan cok guzel bi noktaya getirdin olayi Sneijderciler bu adama karsi hep kotu davrandi iyi oynadigi mucadele ettigi donemlde bile ama suan seninde onlardan bi farkin yok.Koru korune nasil elestiriyorlarsa sende koru korune savunuyorsun .Allahini seversen bi Galatasarayli olarak o pozisyonda Halili takip etmemesini ve dusurmemesini nasil normal karisliyorsun hatta ilkte Selcuk sandim bol bol sovdum Allahin vitaminsizi filan diye bi baktim Belhanda Belhanda guclu bi adamdi ama umursamadi bile adamda golu atti. Kufur olayindan beri mucadeleyi birakti .

Mensah - Nampls Mendy - Mert Hakan orta sahası tam aradıgımız orta saha 3 lüsü olmaz mı hareketli dripling gücü yüksek mücadeleci hızlı topçular

Suan cok guzel bi noktaya getirdin olayi Sneijderciler bu adama karsi hep kotu davrandi iyi oynadigi mucadele ettigi donemlde bile ama suan seninde onlardan bi farkin yok.Koru korune nasil elestiriyorlarsa sende koru korune savunuyorsun .Allahini seversen bi Galatasarayli olarak o pozisyonda Halili takip etmemesini ve dusurmemesini nasil normal karisliyorsun hatta ilkte Selcuk sandim bol bol sovdum Allahin vitaminsizi filan diye bi baktim Belhanda Belhanda guclu bi adamdi ama umursamadi bile adamda golu atti. Kufur olayindan beri mucadeleyi birakti .
Rtas Mucadeleyi birakmasini beklemiyor muydunuz o olaydan sonra?

Belhanda yerine Ozan tufan olsa örneğin düşürürdü en kötü o adamı kartı alırdı.

Ufak detaylar maç kazandırır.

Nampals Mendy falan yazılıyor ama Nzonzi ve Seri'de gördük bu senaryoyu isim olarak çok daha yukarıdalar hatta ama döküldüler bilinmeyen oyuncu istiyorum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt