Ali Çelebi
Kırmızı Üye
- 19 Mart 2019
- 1.063
- 663
- 658
Seri lemina mensah orta sahası nasıl olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
telles gibi düsünLeipzig'in sol beki konusunda bilgisi olan var mı?
bende onu paylaşıcaktım tekrardan geçen paylaşmıştım burada. fena topcu değil genç bide9m euro ya satılmış. MLS liginde 19 maç 11 gol ve serbest kalmış. İlginç...
Brian Fernández - Oyuncu profili
bende onu paylaşıcaktım tekrardan geçen paylaşmıştım burada. fena topcu değil genç bide
bıraktırırız. fena teknigi var yalnız emre kılınçın show yaptığı ligin içinden geçerr buKokainci o herif. Serbest kalmadan önce MLSin Substance Abuse Programina girmisti. Uyusturucu yüzünden serbest kaldi diyorlardi amerikalilar.
Biz kendimizi halen dev kulüp olarak görmeye devam edersek daha cok ffp ile ugrasiriz. İsim sevdalisi olduk ciktik malesef.
Muslera, mukemmel kaleci cok seviyoruz ama maliyetli. Indirime gitmiyorsa gönderilip Gökhan Akkan ile devam edilmeli 10 sene GK aramayız.
Feg, Naga, Mariano, Falcao, Nzonzi, Seri, Donk, Lemina, Babel, Selcuk, Jimmy, Belhanda bunlarla devam etmemeliyiz yaz sezonunda...
CSKA Moskova kadar olamıyorsak yönetimin de terimin de birakmasi lazim artik... Doğu Avrupa'da İskandinav ülkelerinde işine saygısı olan, yetenekli cok genç var. Buralari etkin kullanmamiz gerek. Yanlarina atarsin yaratıcı, tecrübeli 2-3 adam mis gibi kadro olur maasin da cüzi düzeyde kalır. Altyapıdan koyarsin kadrona oyunculari... Fm kafasi demeyin arkadaslar yapanlar yapiyor. Basimizda da modern futbolu bilen belli bi seviyede olan bir TD ve ekiple hem degisim hem basari saglamak mümkün. Ben bu yonetime de terim hocama da inanmiyorum artık.
tekniği mütişKokain testi pozitif cikmisti
Gelsin kral
vay hain vay.Demek belhanda gitsin istiyorsun hemi
gelsin feghouliye babel e milyon euroları basıyoz da ne oluyo? bir sene deneyelim ne içtiği kendini ilginlendirir.Kokain testi pozitif cikmisti
Gelsin kral
Ryan Fraser sezon sonu serbest kalıyormuş.