Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizimkiler caymazsa seneye Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş bizdeler Emre ile 4 yıllık protokol bile yapılmış Mert Hakan da eli kulağında o da iyi Galatasaray'lıymış kaynak daha öncede forumda söylemiştim Emre'nin dayısı arkadaşım uzun bir aradan sonra bugün öğlen görüştüm bizimkiler caymazsa sezon sonu ikiside bizde 👍

Saracchi fena değil lakin

A. Daha hızlı bek isterim (fırtına)

B. Ricardo Rodriguez daha iyi (pahalı geldi galiba yahut olmadı)

İki bek için, “Mutlaka gönderin” talimatını veren Terim, gidecek oyuncular konusunda aceleci olunmasını, devamında transferler için hemen düğmeye basılmasını istedi.

Onyekuru’yu olmazsa olmaz olarak belirleyen Fatih hoca, stoper, sol bek, forvet ve orta saha transferlerinin de şart olduğunu belirtti.

Beklenen transfer kaynağı ise Arap takımlarının radarındaki Belhanda’nın satışından sağlanacak.

Metin Karabaş

bizimkiler caymazsa seneye Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş bizdeler Emre ile 4 yıllık protokol bile yapılmış Mert Hakan da eli kulağında o da iyi Galatasaray'lıymış kaynak daha öncede forumda söylemiştim Emre'nin dayısı arkadaşım uzun bir aradan sonra bugün öğlen görüştüm bizimkiler caymazsa sezon sonu ikiside bizde

IMG_5326.webp

Orta sahaya Evander ve Avrupalı bir oyuncu alalım Mensah falan boş iş bence, Hep aynı adamlar etrafında dönmeyelim.

bizimkiler caymazsa seneye Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş bizdeler Emre ile 4 yıllık protokol bile yapılmış Mert Hakan da eli kulağında o da iyi Galatasaray'lıymış kaynak daha öncede forumda söylemiştim Emre'nin dayısı arkadaşım uzun bir aradan sonra bugün öğlen görüştüm bizimkiler caymazsa sezon sonu ikiside bizde 👍

Konu ac reis #Anil hashtagiyle

kaynağını söylemezsen başın sıkıntıya girer kardeşm haberin olsun tranfer dönemi öncesi bunu yaşamana gerek yok.

Mert Hakan (sezon sonu)
Emre Kılınç (derhal)
İrfan Can Kahveci (sezon sonu)
Onyekuru (1.5 sene)
Saracchi (1.5 sene)

Ekibimize duhul etmeli.

kaynağını söylemezsen başın sıkıntıya girer kardeşm haberin olsun tranfer dönemi öncesi bunu yaşamana gerek yok.

neyin sıkıntısına girecem yahu duyumculuk gibi saçma sapan derdim iddaam yok kaynağım daha öncede dediğim gibi Emre arkadaşımın yeğeni bilgi alırsam yazarım dedim ben Almanya Stuttgart'ta yaşıyorum aslen Sakarya Hendekliyim Emre'de bizim yörenin çocuğu onlar Pamukovalı çocuğun dayısı ile bugün konuştum denk geldi sordum o da 4 yıllık ön protokol yapıldı Bolu'daki gibi Galatasaray caymazsa Emre Galatasaray'da dedi Ocak ayı zor dedi Mert Hakanı sordum aynı şekil Galatasaraylı imzayı atar dedi kimseyi inandırmak gibi derdim yok inanmayanda kalaa almasın ne diyim 😀

Muslera

Linnes - Dransfer - Marcao - Saracchi

Feghouli - Lemina - Seri/Dransfer

Babel/Dransfer - Falcao - Onyekuru

Sunu anlamiyorum Türkiye de hiç bir Türk defans yok mu yaşlı da olsa olur çok mu farkedecek sanki yabancı hakkımızı orta saha için kullanalım sener emre tasdemir Jimmy takasda kullanin yunus olmuyorsa sat gitsin kaptanımız Türk olsun orta saha gerekirse emre akbaba olabilir arkasına iki tane iki akciğerli ndiaye mensah gibi koy kanatlar hızlı olsun forvet önemli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt