Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kale haric her yer dökülüyor

stoperler sacmaliyor
bekler rezil durumda, bi tane orta yapmaktan aciz kazmalar
orta saha yok gibi bir sey
kanatlar ne sut cekiyor ne adam geciyor
forvete top gitse bile bitiremiyor
takimda sürekli sakat 7-8 kisi var

stoperlerin saçmalaması biraz bek ve ortasahanın yokluğundan kaynaklı.

nzonzi formda oynarken luyindama - marcao - nzonzi geçit vermiyordu absürd birkaç iş hariç

İyi de Selçuk'un yanında Melo gibi her topa yetişen, dripling edebilen bir oyuncu vardı. Önlerinde Elmander, Baros gibi pres yapan, top tutan hareketli forvetler vardı. Kanatlarda Engin, Çolak gibi hareketli oyuncular vardı. Seri'nin önünde Falcao, Babel, Feghouli gibi yavaş, durağan oyuncular ve Belhanda gibi sürekli top kaybı yapan bir beyinsiz var. Seri ne yapabilir bu takımda? Bir de Onyekuru'lu vs. hızlı bir takımda görmek lazım onu diye düşünüyorum.
Koy belhandanin yanina o zamanki melo gibi birini selcukun o performansini tarihe gömer kim geldiyse ortasahaya adama ayakbagi oldu 🤫

1 cicekle bahar olmaz. Sadece onyekuru hicbir halta yaramaz. Mutlaka feghoulinin de degismesi lazim. Artik kicini kaldiramayan futbolcuya gerek yok.

Sıkıntı oyuncularda değil yahu ligin en kötü takımı olarak gösterilen Gençler bile hoca değişikliği ile canavar gibi takım oldu bizim malesef kan değişikliğine ihtiyacımız var

Sıkıntı oyuncularda değil yahu ligin en kötü takımı olarak gösterilen Gençler bile hoca değişikliği ile canavar gibi takım oldu bizim malesef kan değişikliğine ihtiyacımız var

Dogrudur ama bu kadro gercekten çok sıkıntılı. Neredeyse sorunsuz adam yok.

İyi de Selçuk'un yanında Melo gibi her topa yetişen, dripling edebilen bir oyuncu vardı. Önlerinde Elmander, Baros gibi pres yapan, top tutan hareketli forvetler vardı. Kanatlarda Engin, Çolak gibi hareketli oyuncular vardı. Seri'nin önünde Falcao, Babel, Feghouli gibi yavaş, durağan oyuncular ve Belhanda gibi sürekli top kaybı yapan bir beyinsiz var. Seri ne yapabilir bu takımda? Bir de Onyekuru'lu vs. hızlı bir takımda görmek lazım onu diye düşünüyorum.
Beyinsiz dedigin Belhanda icinde aynisi gecerli ama yada Lemina icinde gecerli ama Lemina oynadigi maclarda Ben kaliteliyim diyor .Seri bunu soylemiyor adam yana pas atarken bile pas hatasi yapiyor Belhanda gibi

Beyinsiz dedigin Belhanda icinde aynisi gecerli ama yada Lemina icinde gecerli ama Lemina oynadigi maclarda Ben kaliteliyim diyor .Seri bunu soylemiyor adam yana pas atarken bile pas hatasi yapiyor Belhanda gibi
Çünkü Seri bireysel oyuncu değil sistem oyuncusu. Sen onun fayda sağlayabileceği bir takım kurarsan o da görevini çok iyi yapar. Bu adam Nice'de baya iyi oynuyordu. Niye? Nice atletik, hızlı, teknik bir takımdı. Yani şu an oynadığı takımla tam tersi bir takımdı. Bu adamın yüksek pozisyon bilgisi var, pas kalitesi yüksek. Videolarını izlersen adam etkili ara paslar falan atıyor. Bizde kime atacak o pasları? Hiç kimse savunma arkasına koşu, çapraz koşu, sahte koşu yapmıyor ki. Herkes yerinde bekliyor.

Terim gider diye düşünenler boşa hayal kurmasın ne Terim gider ne de bu yönetim Terim'i gönderebilir. Yönetimden daha güçlü hocamız var.

Geleceklerden ziyade, gidecek olanları merakla bekliyorum. Takımda o kadar çöp varki bakalım nasıl bir temizlik olacak. Umarım maaş yükü ciddi şekilde azalır. Ocak ayında şu haldeki takıma gelecek adamlardan çok bi şey beklememek lazım. Ki gelecek olanlarda takımlarında uçup kaçanlar olmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt