Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimlerdensin Ersin yeğenim?
Çok eskilerdenim transfer nöbeti olunca dayanamıyorum. Yaz transfer sezonu hiç içime sinmemişti. Yanılmadım da. Yaz transfer sezonuna puanım 10 üzerinden 6'ydı. Açıkçası işler yolunda giderse güzel yıllar bizi bekliyor.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok eskilerdenim transfer nöbeti olunca dayanamıyorum. Yaz transfer sezonu hiç içime sinmemişti. Yanılmadım da. Yaz transfer sezonuna puanım 10 üzerinden 6'ydı. Açıkçası işler yolunda giderse güzel yıllar bizi bekliyor.

Az önce akıl makıl alıyodun noldu R yapmışsın bakıyorum. Yiyemeyeceğin nanenin altına yatmak huy heralde sende. Öpüyorym iyi sabahlar.

Az önce akıl makıl alıyodun noldu R yapmışsın bakıyorum. Yiyemeyeceğin nanenin altına yatmak huy heralde sende. Öpüyorym iyi sabahlar.
Hahahahaha senin gibi samimiyetsiz renktaşlarla muhattap olmuyorum. Ozan benim her daim takip ettiğim biri. Samimiyetine inandığım için sıkıntı yok. Sen herşeye burnunu sokma sana ağır gelir böyle şeyler. Buda sana son mesajım. Kendini kanıtla öyle çık karşıma.

Hahahahaha senin gibi samimiyetsiz renktaşlarla muhattap olmuyorum. Ozan benim her daim takip ettiğim biri. Samimiyetine inandığım için sıkıntı yok. Sen herşeye burnunu sokma sana ağır gelir böyle şeyler. Buda sana son mesajım. Kendini kanıtla öyle çık karşıma.

Sorunlu la bu bildiğin. Tamam kanıtlayınca çıkcam söz.

10 da 10 P. İçin kimler gelmeliydi ?

Bence hiç kimse 24 yaşındayken dünya devleriyle adı anıldığı esnada para için Çin’i seçen bir topçudan dünyalığını yaptıktan sonra Tr ligine efor sarfetmesini beklemesin.Evet Teixeira belki iyi topçu ama adam dünyalığını yapmış.Bizim için kumar.Biz o kumarı Falcao transferinde oynadık.Başarısızlık durumunda maaş bile ödeyemeyecek hale düşeriz.Bjk den kötü oluruz.Tataftar olarak artık akıllanmamız lazım.Kuzey ligleri adam kaynıyor.Evander-M Kudüs vs vs.Bize kendini ispatlama hedefi olan, sahada hem takımı hem kendi için kendini paralayacak topçular lazım

10 da 10 P. İçin kimler gelmeliydi ?
Dostum yatmak üzereydim. Yarın gün içinde mutlaka yapacağım. Kısacası Açıklamak gerekirse seri yerine nainggolan babel yerine henry ve falcao (fatih terim'in istemediğine eminim) yerine sorlöth tarzı bie forvet ile 10 üzerinden 8 olurdu takım. Birçok transferin son dakika zorunluluktan alınan oyuncular olduğuna inanıyorum.

takım ümit veren bir futbol oynamaya başlarsa arda t.'nin gelmesi bir taraftar olarak beni çok da rahatsız etmez.

ama şu anki halimiz değişmezse arda'nın katılmasıyla birlikte kaoslardan kaos beğeniriz.

2AAC3476-C6C3-43DC-A686-97D414F66C0D.webp

G.A nöbetçiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt