Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray efsanesine bu kadarda uslupsuz konusulmaz bizde elestiriyoruzda elestirinin de bir adabi olur iki sene sampiyon olunca imparator daha sezon bitmeden ettigin lafa bak tovbr yarabbi
sezon bitip iş işten geçtiğinde herkes laf edecek zaten, aklı başında Galatasaraylılar 2 aydır istifaya davet ediyor bu zatı.
Demiroren ile kanka oldugu gun bitti onun efsaneligi. Şampiyonlukta katkısının çok küçük olduğunu düşünüyorum, kadrodışı bırakıp mobbing yaptığı feghouli’nindi en büyük pay.
Gelen geçen çakıyor, koskoca Galatasaray averaj takımı oldu sadece 2. Lig ekipleriyle kıran kırana çarpışabiliyoruz hala koruyorsunuz hayret gerçekten

sezon bitip iş işten geçtiğinde herkes laf edecek zaten, aklı başında Galatasaraylılar 2 aydır istifaya davet ediyor bu zatı.
Demiroren ile kanka oldugu gun bitti onun efsaneligi. Şampiyonlukta katkısının çok küçük olduğunu düşünüyorum, kadrodışı bırakıp mobbing yaptığı feghouli’nindi en büyük pay.
Gelen geçen çakıyor, koskoca Galatasaray averaj takımı oldu sadece 2. Lig ekipleriyle kıran kırana çarpışabiliyoruz hala koruyorsunuz hayret gerçekten
Yarım sezon kredisi yok mu yaşayan en büyük efsanenin.

SM-J500FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Forvete para ödemeye gerek yoktu diagnenin gelmesi iyi olmus

Bu iş böyle olmaz gençlerden oluşan bir kadro olmalı kadroda 30 yaş üstü 3 oyuncu maks olmalı

Muslera
Linnes Emin Marcao Rodriguez
Emre K. Mert Lemina Onyekuru
Falcao Diagne

Böyle bi kadro yapmamız lazım bizim genç dinamik hızlı

Hiç sanmamak ile birlikte:

Saracchi (Leipzig)
Onyekuru (AS Monaco)
Alex Teixeira (JS Suning)
Emre Kılınç (Sivasspor)
Okay Yokuşlu (Celta Vigo)

hamleleri gelirse

çehremiz değişir.

Muslera
Lemina
Falcao
Marcao
Linnes
Feghouli

de kadroyu tamamlar.

Belhanda
Babel
Nzonzi
Taşdemir
Mariano

ile yollar ayrılmalı.

Luyindama (sözleşmesi dondurulur)

Geçen sene şampiyonluk kutlamaları sırasında şampiyon olan alt yapı oyuncularını da kürsüye çıkardılar.

Hepsi ruh gibiydi. Zerre tepki yok. Alt yapımızda çok sayıda Fenerli olduğunu düşünüyorum.

Image

eğer gerçekten demiş ise doğruları konuşmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt