Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katilmiyorum renktas. Her hoca'nin tutan ve tutmayan transferleri vardir. Bu her takim'da boyle.

Yeni hoca ne alaka? Son 2 sezonun sampiyonu biz degil miyiz? Yarim sezon kotuyuz diye hoca mi degistirelim yani? 6. ve 4. oldugumuz sezonlara geri mi donmek istiyorsun?
O sezonlarda gibiyiz zaten rtas bi fark göremiyorum ben

leipzig monacodan henrichs'i alacakmis bonservisiyle. hem sag bek hem sol bek hem orta saha oynayabiliyor. nagelsmann böyle cok yönlü adamlari sever. bu durumda saracchi transferi tamamdir bizim adimiza. @Ozan Puki hayirli olsun.
Bild hat schon vor 2 Tagen berichtet.
Bu iş bitti

leipzig monacodan henrichs'i alacakmis bonservisiyle. hem sag bek hem sol bek hem orta saha oynayabiliyor. nagelsmann böyle cok yönlü adamlari sever. bu durumda saracchi transferi tamamdir bizim adimiza. @Ozan Puki hayirli olsun.
ozan puki bana küsmüs herhalde murhan reis o kadar alıntı yaptık dönmedi bile :( sarachi nasıl topçu anlat bakalım ?

ozan puki bana küsmüs herhalde murhan reis o kadar alıntı yaptık dönmedi bile :( sarachi nasıl topçu anlat bakalım ?
leipzig 10 milyon küsür verdiye o adam iyi topcudur. sol bekte bizim brumanin ön tarafta yaptigi etkinin benzerini yapacaktir. rezalettomodan kurtulmamizin serefine kaz kesebiliriz.

Belhandayi madem gonderemiyoruz o zaman feghouli gönderip belhandayi sağ kanada Atalım feghouliden iyi oynar kanatta

Muslera
Linnes Emin Marcao Sarrachi
Belhanda Hakan Lemina Onyekuru
Falcao Diagne

mensah bedava şu durumumuzda iyi transfer olur, önlibero almalıyız diyen olabilir ama okay yokuşlu falan gelecekse hiç gelmesin hızlı değil,rakibi ısıran biri değil,hücum yönü iyi değil dolayısıyla bize uygun değil..
kanatlar böyle fişek gibi olmalı ve duran top kullanan teknik şut tehditi olan gerçek bir 10 numara
ve daha fazlası
lineup (5).webp

Belhandayi madem gonderemiyoruz o zaman feghouli gönderip belhandayi sağ kanada Atalım feghouliden iyi oynar kanatta

Muslera
Linnes Emin Marcao Sarrachi
Belhanda Hakan Lemina Onyekuru
Falcao Diagne
Yahu adamin ayaginin ayari yok. Ne pas yapiyor, ne orta yapabiliyor ne sut cekiyor. Biraz kosuyor, biraz mucadeleci. Basak hicbir ozelligi yok. Bana gore ayaklari normal insandan daha buyuk ve topa hukmedemiyor. Ayak numarasi kac acaba.

sezon bitip iş işten geçtiğinde herkes laf edecek zaten, aklı başında Galatasaraylılar 2 aydır istifaya davet ediyor bu zatı.
Demiroren ile kanka oldugu gun bitti onun efsaneligi. Şampiyonlukta katkısının çok küçük olduğunu düşünüyorum, kadrodışı bırakıp mobbing yaptığı feghouli’nindi en büyük pay.
Gelen geçen çakıyor, koskoca Galatasaray averaj takımı oldu sadece 2. Lig ekipleriyle kıran kırana çarpışabiliyoruz hala koruyorsunuz hayret gerçekten
istfaya davet edin etmeyin diyenmi oldu eleştirin de eleştirmeyin diyenmi oldu bende eleştiriyorum garip garip yakışıksız rakip takım taraftarı ağzıyla dalga geçer gibi konuşmayın diyoruz bahsettiğin adam 8 tane şampiyonluk kazanmış ben sanmıyorumki hiç bir united taraftarı sir ALEX Ferguson için garip garip yakıştırmalar yapsın adamlar ilah gibi tepesinde taşıyor bizim gibi nankör bir millet dünyada yok.

Bunuda bu forumdan çok rahat anlıyoruz Fatih Terimin başarısız olma şansı yok bu senede hata yapsın başarısız olsun diyecek kadar olgun değiliz.
Rakip takım taraftarı olsanız demekki kafayı yersiniz.İyiki Galatasaraylısınız

istfaya davet edin etmeyin diyenmi oldu eleştirin de eleştirmeyin diyenmi oldu bende eleştiriyorum garip garip yakışıksız rakip takım taraftarı ağzıyla dalga geçer gibi konuşmayın diyoruz bahsettiğin adam 8 tane şampiyonluk kazanmış ben sanmıyorumki hiç bir united taraftarı sir ALEX Ferguson için garip garip yakıştırmalar yapsın adamlar ilah gibi tepesinde taşıyor bizim gibi nankör bir millet dünyada yok.

Bunuda bu forumdan çok rahat anlıyoruz Fatih Terimin başarısız olma şansı yok bu senede hata yapsın başarısız olsun diyecek kadar olgun değiliz.
Rakip takım taraftarı olsanız demekki kafayı yersiniz.İyiki Galatasaraylısınız
Boşver kardeş bu tiplerin çoğu ana baba saygısı olmayan ergen tipler. Engelle geç

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortaya Lemina gibi it gibi kosan birini alip on tarafi
Gercek 10 numara
Onyekuru
Sag kanat
Falcao yapalim.
Hadi, sizin icin takim da Kurayim koftehorlar :)

---------------------- Muslera ------------------------
Linnes -‐-- Marcelo ----- Marcao ----- Sara
----------- Lemina ---------- Mensah ------------
Shaqiri ----------- Alex ------------- Onyekuru
---------------------- Falcao --------------------------
Bilmiyorum, belki Okay filan gelirse Lemina 8 oynar ama bence 6 oynamasi daha iyi. Alex ve Marcelo'yu sadece isim koymak icin yazdim ama takim Boyle kurulmali. Lemina 6 ve Belhanda, Fegh'in olmayacagi kadro. Fegh illa kalacaksa asla kanat oynamamali. 10 numara ve serbest gibi oynar. Yine de stoper, 8 numara ve sag kanat tercihleri kaderimizi belirler.
Ayrica bu kadro 7 - 8 milyona kurulur.

Bedavaya Mensah haberleri doğrudur umarım. 8 numarayı sezon sonuna kadar Mensah - Selçuk(umarım emekliliği için sezon sonunu beklemez), Ömer Bayram ve Taylan Antalyalı olarak kurarız.

Yahu adamin ayaginin ayari yok. Ne pas yapiyor, ne orta yapabiliyor ne sut cekiyor. Biraz kosuyor, biraz mucadeleci. Basak hicbir ozelligi yok. Bana gore ayaklari normal insandan daha buyuk ve topa hukmedemiyor. Ayak numarasi kac acaba.
Ayak olayı değil nuricin ayakları 49 numara mi ne bu adamın kariyer istatistiklerine açın bakın en verimli olduğu donemlerede sol kanat oynamış kanatta oynamaya yeter onun hızı ve teknigi en azından orta keser falcaoya en büyük sorunumuz kanat ve beklerddn orta gelmiyor Babel skoru düşünen bencil oynayan bı adam feghouli formsuz gönül ister sola Onyekuru almışken sahada shaqiri gelsin ama o ekonomi yok şuanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt