Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 adam önereyim birincisi cenk özkacar Altay li U21 milli oyuncusu defans da oynuyor ikincisi Gençlerbirliği oyuncusu berat Ayberk Özdemir orta saha zaten çoğu kişi bu çocuğu biliyor birde Bayern 2 de sağ bek bir genc var Mert Yılmaz bu adamlari izleyen scout ekibimiz var mı yada oynayacak hoca ???

3 adam önereyim birincisi cenk özkacar Altay li U21 milli oyuncusu defans da oynuyor ikincisi Gençlerbirliği oyuncusu berat Ayberk Özdemir orta saha zaten çoğu kişi bu çocuğu biliyor birde Bayern 2 de sağ bek bir genc var Mert Yılmaz bu adamlari izleyen scout ekibimiz var mı yada oynayacak hoca ???
Dövmeli berat biraz sovmen gibi ama fizigi fena degil yasitlarina göre. Bu gibi birini cikaramiyosa altyapi zaten kapansin

boşuna genç önermeyin stopere manuel da costa geliyormuş kesin olarak.
33 yaşında önünde uzun seneler var. tam bir gelecek yatırımı.

boşuna genç önermeyin stopere manuel da costa geliyormuş kesin olarak.
33 yaşında önünde uzun seneler var. tam bir gelecek yatırımı.
Marcao 22 luyindama 25 ahmet çalık 25. Emin bayram ve ışık kaan 2 3 yıla takıma katılır. Tecrübeli ligi bilen bi stoper gerekli bence. Gençleştirme olacaksa beklere orta saha ve falco nun yanına yapılmalı değil mi renktaş

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marcao 22 luyindama 25 ahmet çalık 25. Emin bayram ve ışık kaan 2 3 yıla takıma katılır. Tecrübeli ligi bilen bi stoper gerekli bence. Gençleştirme olacaksa beklere orta saha ve falco nun yanına yapılmalı değil mi renktaş

lig bilmek falan hikaye. topçu iyi olsun yeter. stoperin bir tanesinin ben de tecrübeli olmasını istiyorum lakin da costa vasatın önde gideni. ujfa tarzında avrupalı bir adam bulmak bu kadar yıldır zor olmamalı. ya afrikalı alıyorlar ya arap.

ayrıca bunlar nasıl başlarsa öyle gider. yazın da olayı babelle açtık. ocakta da bu ve arda ile açıyoruz. zerre güvenim yok takımı gençleştireceklerine dair.

lig bilmek falan hikaye. topçu iyi olsun yeter. stoperin bir tanesinin ben de tecrübeli olmasını istiyorum lakin da costa vasatın önde gideni. ujfa tarzında avrupalı bir adam bulmak bu kadar yıldır zor olmamalı. ya afrikalı alıyorlar ya arap.

ayrıca bunlar nasıl başlarsa öyle gider. yazın da olayı babelle açtık. ocakta da bu ve arda ile açıyoruz. zerre güvenim yok takımı gençleştireceklerine dair.
Açıkçası bende senin gibi düşünüyorum. Union berlinden subotic deniyordu. 33 yaşında ve çok formda. 2 yıl 1.5 milyon euro gibi uygun fiyata değerlendirilebilir. Oyuncu da gelmek ister diye düşünüyorum.

fernando gibi adam kazim bize ach ach
O bölge için arjantinli oyuncu olabilir. Futbolu iyi bilen arjantinli orta sahalar çıkıyor ve mücade gücü de yüksek oluyor genelde. Bir türlü patlama yapamamış bruno zuculini olabilir. Racing clup ın altyapısı iyi diye biliyorum. 26 yaşında ve river plate de şans bulamıyor. 4 5 milyon euroya bu iş biter diye düşünüyorum

Atalay, Mustafa Kapı, Emin Bayram oynatılsın artık lüzumsuz adamlara para verilmesin, kaybedersek bunları oynatarak kaybedelim. Selçuk İnan’ın oynadığı bir maçı daha izlemek istemiyorum.

Atalay, Mustafa Kapı, Emin Bayram oynatılsın artık lüzumsuz adamlara para verilmesin, kaybedersek bunları oynatarak kaybedelim. Selçuk İnan’ın oynadığı bir maçı daha izlemek istemiyorum.
Kapı ve Atalay çubuk kraker gibi bunların ligde oynama şansı olamaz topa zor değerler, Selçuk konusuna zaten diyecek yok futbol bırakalı 5 sene oluyor ama bu isimlerde olmaz. Bize minimum 2 orta saha takviyesi şart ve en azından yedektende olsa Emre Akbaba lazım.

Buradaki kuşlar! sizde Akıllı olun adamın aklını alırız aklını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt