Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.126
- 20.027
- 3.313
Fernandinho yu yoklayalımfernando gibi adam kazim bize ach ach
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fernandinho yu yoklayalımfernando gibi adam kazim bize ach ach
O bölge için arjantinli oyuncu olabilir. Futbolu iyi bilen arjantinli orta sahalar çıkıyor ve mücade gücü de yüksek oluyor genelde. Bir türlü patlama yapamamış bruno zuculini olabilir. Racing clup ın altyapısı iyi diye biliyorum. 26 yaşında ve river plate de şans bulamıyor. 4 5 milyon euroya bu iş biter diye düşünüyorum
![]()
Bruno Zuculini - Oyuncu profili 2026
Bruno Zuculini, 32, Arjantin ➤ Racing Club, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 600 bin € ➤ * 2 Nis 1993, Escobar, Arjantinwww.transfermarkt.com.tr
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Racingte genelde 8 numara olarak oynuyordu diye biliyorum. Sonraki yıllar 6 numaraya döndü. Fatih terim bence bu arkadaşı çok sevecektir. 6 numara ve hücüma dönük oynatır. Ve hava hakimiyeti de iyi. Ama çok bilmiş egosu tavan emre utkucan bunu dikkate alır mı___Zuculini
_______________Quintero
______Teixeira
Seksi olur

Kesin mi?Nöbetin ilk Golü
GolazooOOOOOoOOOOOOOoOoooooooooooooooooooo
Welcome to Saracchi !!!!

Felix nasıl oynuyor ağa. Uflesem düşecek gibi duruyorAtalay ve Mustafa Kapı bu lig de bu fizikleri ile sütlaç olurlar. Bacakları kürdan gibi bir arpa boyu ilerlemediler.
Sol açık da bir tane Ronaldo isimli oyuncu bulduk mu ...bu iş tamamdır