Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok Yakında!
Yeni Galatasaray 3.0!!

____________| Muslera |
_________Yerry M. __Marcao
Linnes_____________________Marcelo
______Lemina_______Mensah
Bruma______Teixeira_______Onykuru
____________Falcao

Çok Yakında!
Yeni Galatasaray 3.0!!

____________| Muslera |
_________Yerry M. __Marcao
Linnes_____________________Marcelo
______Lemina_______Mensah
Bruma______Teixeira_______Onykuru
____________Falcao

%100 gs...

Alman foruma göre çok çalışkan, 90dak pes etmeden deli dana gibi yukarı aşağı koşan bir Ofansif bek. Bazen "fazla agresif" :D

Başlangıçta çok umutlar vardı üstünde..
Sonra yerini Alman mili takımına kadar yükselen Halsterbeg'e kaptırdı

Keyif verecektir bize.

River Plate takip eden bir arkadaşıma sordum bu elemanı dediğine göre

Defansif müdahaleleri çok iyi değil,daha çok hızıyla pozisyon alıp,top kapıyor. Pas oyununda sırıtmaz,patlama gücü iyi,hızlı ve güzel ortalar açıyor diyor. Bence bize göre söyledikleri Tellesi anımsattı

(...)patlama gücü iyi,hızlı ve güzel ortalar açıyor diyor.

Don't say more..

tapatalk_1563403097870.gif

Diagne çok değişik bir adam rakip defanslar ne yapacağını bilmiyor bazen ondan penaltı yapıyorlar :D

Eskiden sol kanat oynamisligi var diye okumustum. Baya sprint atan ve kosan oyuncu kendisi. Biraz fazla agresif ve defansi cok fazla iyi degil. Ama bu is belki tecrübeyle düzenilecek birsey olabilir. Önünde birde defansa yardim eden Henry olursa belki fazla göze carpmaz.

Mariano out Linnes in
Nagatomo out Saracchi in
Andone out Diagne in
Luyindama out Stoper in
Nzonzi out Onyekuru in

Bunlar kesin olanlar. Seri-Belhanda-Feghouli-Babelin durumları şekillendirecek kadroyu. Ama ben şöyle bi ihtimali kafamda geçiriyorum nedense bence hoca Nagatomoyu tutacak. Sene sonuna kadar dursun diyecek muhtemelen hem sol bek hem sağ bek yedeklesin diye. Bu durumda Seri out olur,Belhanda-Babel gider 10 numara ve orta saha gelir

Galatasaray'a transferde dev rakip! Borussia Dortmund...

Galatasaray yönetiminin sezon sonu Napoli ile sözleşmesi bitecek olan Dries Mertens'in menajeriyle temasa geçmişti.

TEKLİF: 10 MİLYON EURO!

Sarı kırmızılı kurmaylar Mertens'ten gelecek cevabı beklerken Borussia Dortmund, Belçikalı oyuncuya 10 milyon euroluk bir teklif yapmaya karar verdi.

Bakalım kim kazanacak bu transfer savaşını...

Bu izmir lokması gibi bisey mi ne var ici bildiğin cokokrem gibi sevmedim ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt