Arif Ulu
Baba Gündüz
Değerli dostum bu kadar söylebilirim....Itihbarat şefim mazur gör beni daha önce sadece elmanderi hatirliyorum da ondan şaşirdim
Kırmızılar bu sezon erkenden verilecektir!
Takipte kalınız
Değerli dostum bu kadar söylebilirim....Itihbarat şefim mazur gör beni daha önce sadece elmanderi hatirliyorum da ondan şaşirdim
Eclair aka "Alman Pastası" ye ...muazzam bir tatBu izmir lokması gibi bisey mi ne var ici bildiğin cokokrem gibi sevmedim ya
olur mu renktaş ismi dellaliyi andırıyor direkt gelsinBunun isminde hayır yok.
Mümkünse tam mevkisinin adamini almak lazim. Sag ayakli sol bekten falan biktik mesela. Yama oyuncu pek gitmiyor bize. Tabi kimseyi alamazsan Bruma ihya eder, o ayri konu.buruma sağ açıkta bence zıçar renktaşlar başka birine bakmalı orası için
Bi ara yasinle hangimiz sol açık oynayacağız diye kavga ediyorlardı sağ açık boş kalıyordu maçlardaburuma sağ açıkta bence zıçar renktaşlar başka birine bakmalı orası için
Ya o kadar çikolata varki icinde bu aldığımın hani zaten kurabiye falan var,insan hepsini yiyemiyo. düzenli sporumu yapsam da.seker ve çikolata sevmiyorum eskisi kadar.ama.findik krokan seviyorum
Bırak yemeği transfer yap bize sergo.Ya o kadar çikolata varki icinde bu aldığımın hani zaten kurabiye falan var,insan hepsini yiyemiyo. düzenli sporumu yapsam da.seker ve çikolata sevmiyorum eskisi kadar.ama.findik krokan seviyorum
Valla bikac gecedir atıştırıyorum cok kilo kaybettim yakın zamanda .1 saat yuruyecegim mesela birazdan.transfere de bakarımBırak yemeği transfer yap bize sergo.
Ay çöreği güzelAlman pastasi sever misin
SeverimAlman pastasi sever misin
Bu izmir lokması gibi bisey mi ne var ici bildiğin cokokrem gibi sevmedim ya
resimdeki şeyi biz ekler diye yiyoruz.Alman pastasıymışl demek orjinalde