Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Ulan harciyacak kuruşun yok ne vizyonu kimş getirip kadro kurucaksın hangi parayla? Nerde yaşıyosunuz abi siz''

Bunun sorumlusu terim dir

Babel
Falcao
Seri
Nzonzi
Selcuk copu

Sadece bunlarin maliyeti 13m euroya buluyor ve katki

kocaman bir SIFIR
Terim Falcao yu istemedi bu net biliniyor. Vedat ve Banega da çok ısrar edilmesini istedi ama olmadı. Bazen böyle dönemler olur herşeyi yıkıp atmak hiç doğru değil

Evander
Mustapha Bundu
Kadewere
Ederson
Jesse Sekidika
Joey Veerman
Omar Goeva
Millen Baars
Bruno Wilson
Marcelo Sarracchi

Scout ekibi bunları bulmuş iddialara göre.

Evander
Mustapha Bundu
Kadewere
Ederson
Jesse Sekidika
Joey Veerman
Omar Goeva
Millen Baars
Bruno Wilson
Marcelo Sarracchi

Scout ekibi bunları bulmuş iddialara göre.

Mesela, Kadewereyi Le havre 2m euro aldiktan sonra degil 2m euroya djurgarden den alicaksin.

Adamlar simdi 10m euro fiyat ceker.

Mesela, Kadewereyi Le havre 2m euro aldiktan sonra degil 2m euroya djurgarden den alicaksin.

Yani bunu direkt scout ekibine bağlamak doğru mu bilemiyorum. Sonuçta transfere teknik heyet ve yönetim karar veriyor hepsi bir bütün. Yoksa en malo heriw bile minimum 200-300 oyunculu database oluşturabilir bence biraz fazla yükleniyoruz bu konuda heriwlere. Kulüp scoutinge önem verse gider Genk menk scoutunu zaten getirir. Yönetimde bitiyor iş kulüp politikası olmalı.

Napıyoruz dünya 100 metre yarışlarına hazırlayacaz heralde 2.yarıda takımı.Bruma,Kuru,Jesse.Kuru ve Jesse yeterli.Orta saha pamuk helva gibi oraya 2 tane adam lazım en az.Marcao yu dehleyip stoperede 2 adam lazım.
Bosver ortayi... Akan Kanatları toplayacagiz sonra Turan Taktiği

#OperasyonZenciTuran

Beyler...

Sadece resmi bakilinca 2Fast2Furious müzikler otomatiken başlıyor arka planda.

#Kanatgazm
galatasaray_da_transfer_bombalari_patliyor_iki_yildiz_h383_b1c8a.webp

Djurgarden den aldık. Yeni takım, büyük takım, başka ülke vs.. bir baktın kötü başladı sezona... Bizim taraftar hemen yer bunu. Bunun için bize gelen Raw değil, en azından medium-raw pişmiş olmalı.

Yani bunu direkt scout ekibine bağlamak doğru mu bilemiyorum. Sonuçta transfere teknik heyet ve yönetim karar veriyor hepsi bir bütün. Yoksa en malo heriw bile minimum 200-300 oyunculu database oluşturabilir bence biraz fazla yükleniyoruz bu konuda heriwlere. Kulüp scoutinge önem verse gider Genk menk scoutunu zaten getirir. Yönetimde bitiyor iş kulüp politikası olmalı.

Ben anlam veremiyorum heis, senin kurtulusun maddi olarak ucuz oyuncu bulup pahaliya satmak. Bu nekadar zor olabilir anlamiyorum. Ha, her buludugun oyuncu illa tutmaz ama 10 genc kesfedersin 2-3 tanesi iyi cikarsa cok guzel kar yaparsin.

Yanilmiyorsam, yali cocugu bir programda Benfica bir zaman batma nokta sina gelmis demisti, sonra onlar komple vizyona degistirdiler ve adamlar suan fabrika gibi topcu cikariyorlar.

Djurgarden den aldık. Yeni takım, büyük takım, başka ülke vs.. bir baktın kötü başladı sezona... Bizim taraftar hemen yer bunu. Bunun için bize gelen Raw değil, en azından medium-raw pişmiş olmalı.

Onlarin cozumleri var barif. Oyuncuya alirsin, direk bir PTT yada superligde denizli veya hollanda takimina kiralarsin.

Baktin adam harbiden iyi oynuyor, 1 sene sonra 2inci forvet yada 1inci forvet olur.

bizde o vizyon nerdeeeee

_____________Matic
______Lemina
__________________Teixeira

Sekidika____Falcao__________Henry

Tahminle

Muslera

Linnes - Transfer - Marcao - Sarrachi

Lemina - Transfer

Feghouli - Belhanda - Onyekuru

Falcao

En kötü bu olur...ve fark yaratır

Linnes______________Sarrachi
Sekidika_____________Onyekuru

FEG de 10# /merkez de oynar artık...kanat devri biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt