Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heehhhh
Yazilanlari okuyorum tam da Terim sonrasi bitik pozisyona hazirlamislar camiayi

Eldeki kaliteli oyunculardan neden yararlanamadik bu konusulacagina
Hepsini gonderip Terim usulu cop transferlerle takimi doldurma safhasina gecmisiz

Hocamizin malesef kadro kurma yetenegi yok
O hazir kadroya gelir zamanla copleri doldurur sonra kavga cikar gider

Medet umulan isimlere bakin

Linnes, hem sag hem sol bek oynuyor, yedek rotasyonda olmaliydi neden kadro disi dedigimiz adami simdi as oyuncu kurtarici olarak bekliyoruz

Diagne: anlatmaya gerek yok goruyorsunuz, teneke baglayip gonderdik simdi kurtarici diye geliyor

Arda: son 2-3 yilda kac tane 90 dk oynadi acaba, bir elin parmaklarini gecmez

Sekidika: ne oldugu belli degil, ptt son sira takimdan kurtarici diye adam aliyoruz

Saracchi: kendi takiminda forma bulamayan bir adam

Onyekuru: tum konusulanlar icinde tek verim alinabilecek adam bu malesef

Hayirlisi olsun ne diyelim

Linnes i karakter olarak çok seviyorum. ama kesinlikle onun da yetersiz olduğunu düşünüyorum. 2 deplesman maçı sonrası ona da sövmeler başlar burada

Çok rahat alırız. Keşke düşünülse Lemina bile birlikte hem top çalma hem ileriye top taşıma konusunda çare olurlar. Biraz boy sıkıntısı yaşarız hava toplarında yalnız

gurrpegi yaza bedava düşünülüyor yazmıştı denemeye değer bir adam mali durumumuz ortada ..

Şaka gibi sosyal medya da bazı gerizekalılar Diagne güzelleştirmeleri yapıyorlar. Yok işte ‘ilk transfer Diagne!’ tarzında yazılar var.

Yollamak için adamın anasına, bacısına, avradına ve kendisine bin çeşit küfürler edildi. Brugge 2 ay sabretti, kadro dışı bıraktı.

Kötü/iyi oyuncu vs buralara girmiyorum. Fakat bunu bir yönetim başarısı gibi gösteren hesapların harbiden ABV.

Keza aynı şeyler Emre Akbaba için yazılıyor. Bu adam sakatlanmadan önce 11’e giremiyordu. Fiziği zaten izin vermezken, bir de şimdi neredeyse 1 senelik sakatlığından sonra ‘Emre dönüyor! 11’e girebilir’ şeklinde yazılar okuyorum.

Yanlış yoldayız. Çok yanlış.

İsminde sikli milli şeyler gecen fakir diattası geldi mi
Yemin ederim Albayrak jest olsun diye Eskişehirspor’u arayıp ‘oyuncunuz, sözleşmesini fesih etmek üzere, size yazık olmasın diye 300 bin euro vermek istiyoruz’ diye aradıktan donra Eskişehir oyuncuyu Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’a önermiştir.

Bizimkilerden beklerim. Bırak adam sözleşmesini fesh etmiş, parasını alamamış, ne jest diye uğraşıyorsun?

Yılan bunlar yılan (Anadolu takımları) 3-5 fazla alacam diye oyuncuyu rezil ederler.

Şaka gibi sosyal medya da bazı gerizekalılar Diagne güzelleştirmeleri yapıyorlar. Yok işte ‘ilk transfer Diagne!’ tarzında yazılar var.

Yollamak için adamın anasına, bacısına, avradına ve kendisine bin çeşit küfürler edildi. Brugge 2 ay sabretti, kadro dışı bıraktı.

Kötü/iyi oyuncu vs buralara girmiyorum. Fakat bunu bir yönetim başarısı gibi gösteren hesapların harbiden ABV.

Keza aynı şeyler Emre Akbaba için yazılıyor. Bu adam sakatlanmadan önce 11’e giremiyordu. Fiziği zaten izin vermezken, bir de şimdi neredeyse 1 senelik sakatlığından sonra ‘Emre dönüyor! 11’e girebilir’ şeklinde yazılar okuyorum.

Yanlış yoldayız. Çok yanlış.

Linnes içinde geçerli aynıs. Özellikle sağ bekte çok başarılı bi performansı yoktu

Bruma ve gercek 10 numara gelecekse orta Sahada Lemina Mandy gibi cok kosan ve top calan oyuncular daha iyi olur. Mandy nasil bilmiyorum ama iyi diyorlar. Bir de Mehmet Ozcan mutlaka alinmali.

Onyekuru varken brumayı almak saçma olur.Brumanın sağ kanatta ne kadar verimsiz olduğu belli.Keza onyekuru da öyle.

Yemin ederim Albayrak jest olsun diye Eskişehirspor’u arayıp ‘oyuncunuz, sözleşmesini fesih etmek üzere, size yazık olmasın diye 300 bin euro vermek istiyoruz’ diye aradıktan donra Eskişehir oyuncuyu Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’a önermiştir.

Bizimkilerden beklerim. Bırak adam sözleşmesini fesh etmiş, parasını alamamış, ne jest diye uğraşıyorsun?

Yılan bunlar yılan (Anadolu takımları) 3-5 fazla alacam diye oyuncuyu rezil ederler.
Sözleşmesi fesih mi edilmiş yuh, ne jesti yahu oyuncusuna sahip ciksalarmis ayni boku umar aminu yapmıştı fesih edip gitmişti. Tabi yillarca belamiz olmuştu 19 yaşındaki bebeydi ve her mac içimizden geçiyordu. Yolu bizimle kesisse başka şeyler olurdu.

Neyse benim bildiğim Galatasaray kulübü zaten fesih etmiş oyuncuyu etik ayağına almaz(inanılmaz değer katıyor bize bu zaten :D )

Rodrigues varken onyekuru'yu, onyekuru eldeyken brumayi düşündük. Hep bi farklı olma düşüncesi. Onyekuru'yu al geç işte Allahim yarabbim.

Tarik camdal zamaninda iyi geçirdiler zaten ne gerek var jeste meste.

Bu arada bruma sağ kanatta da gayet verimli oynuyor. Feghoulunin veremediği ne varsa yapar. Sağ açık bos oynuyoruz adam begenmiyoruz :D maliyetsiz brumaya hayır diyen de ne biletin. Kardeş 14 yabancı hakki aslında bu durumlar için var Onyekuru robot değil hani sakatlanirsa ne yapacaksın.
Aynı özellikte 3 oyuncu ile kanat sorununu komple cozersin. Bu arada onyekuru ile bruma ayni tipte değiller biri diğerine gore daha ofansif. 2li forvete sprinter olarak koy sırıtmaz. Keza gecen sene onyekurunun patlama yaptığı maçlarda hep ceza sahasında kanat forvet gibi oynadığından o performansi verdi.

Ben bugün Fatih Terim olsam ilk başta Ümitle Hasan Şaşı kovarım oraya futbolcuyla anlaşıcak dilinden anlayacak

Teknik taktik bilgisi yerinde birilerini koyarım memleketlim kardeşim diye antrenör olunmaz ümit de hasanda yetersiz adamlar

Sonra iç huzuru sağlarım devam edeceğim adamları bulup onlarla konuşup diğer eksikleri tamamlarım.

Babele sövüyoruz Bugün sövenler Fullhamda yardırırken Keşke biz alsaydık diyenler 6 ayda babelin meziyetlerimi değişti Yoksa sorun

Başka yerdemi Feghouli 6 ayda yeteneklerimi değişti.Falcao Gelmeden Monacoda bile atıyordu 6 ayda değişen nedir?

Bu adamları kazanacaksın başka yolu yok bence klüpte açıklanmayan bir para ve huzursuzluk var yoksa bütün takımın bu kadar düşmesi mantıklı

değil

Acaba cindeki olaylardan sonra talisca bir sekilde getirilebilir mi? Arkasina da mendy lemina ikilisi... Ne orta saha olurdu be.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt